Chocoladeplakjes en meer…
Jammie

In Duitsland verkopen ze iets lekkers in de winkels: Sarotti Eszet chocoladepakjes voor op de boterham. Ik heb ze hier ooit één keer in de plaatstelijke C1000 gezien maar daarna nooit meer… erg jammer. Gelukkig gaan opa Rob en oma Ellie regelmatig naar Duitsland en nemen dan pakjes voor ons mee maar gezien de verobersnelheid van vier chocolademonsters in huize Meijer is er deze keer groot ingeslagen.

Een overdoos van 20 x 8 plakjes… we kunnen even vooruit.

Voorlinden

Vanavond ben ik naar de trouwreceptie gegaan van Jennifer en Robbert. Hun feestje was in het mooie Wassenaar, landgoed Voorlinden. Jennifer is een zakelijke relatie waar ik goed kontakt mee heb vond het leuk dat ik op deze bijzondere dag bij haar was uitgenodigd. De receptie duurde langer dan ik had verwacht en toen ik om 20:15 weer thuis was en nog moest eten vond ik het te laat worden om nog te trainen…morgen gaan we weer verder.


DD-3

Een avondje “vrij”… wat te doen?? JVC huiswerk!
Nu in huize Meijer en vanaf volgende week bij de dealers: de Sophisti DD serie, de nieuwe home-cinemasets van JVC. Behalve een supergeluid, USB input en hoge kwaliteitsbeelduitgangen (component & HDMI) zijn de Sophisti DD-3 en DD-8 in staat (draadloos) te communiceren met je PC. Zo kun je heel eenvoudig filmpjes, muziekbestanden of foto’s van je harde schijf op je TV of LCD scherm te tonen.
Mijn huiswerkopdracht: zorg er voor dat de Sophisti in de woonkamer gekoppeld wordt aan mijn pc op zolder…

Best naar, mijn baan…

37:


37

Speciaal voor mijn kleine Wouter, die helemaal gek is van brandweerauto’s, de nr. 37 van Boston

>