Teamcaptain gezocht!

Tijdens de Roparun, maar ook zeker erna begon het deelnemen aan deze geweldige estafetteloop van Parijs naar Rotterdam te leven onder de vele hardlopende bloggers. Er werd zelfs gesproken over een heus Webloggers-Roparunteam.


20090707-roparunlogo.png

Dit berichtje is bedoeld om eens te polsen hoeveel interesse er bestaat onder de webloggers om een Roparunteam op te zetten. De 8 lopers hebben we zo bij elkaar, daar ben ik niet bang voor.. sterkter nog, er zal geloot moeten worden om uit de aanmeldingen 8 lopers te selecteren. Verder hebben we behoefte aan fietsers/reservelopers, masseurs, chauffeurs, verzorgers en een basiskamp coördinator…

maar het belangrijkste: we hebben een teamcaptain nodig! Heel eerlijk, ik wil graag fungeren als het aanspreekpunt van de lopers maar heb gewoonweg niet de tijd om alles op te zetten maar wil zeker wel mijn steentje bijdragen in “ons” team.

Ben jij een organisator, duizendpoot, koel onder stress, bijvoorkeur ook een weblogger en liefst ervaren met de Roparun… misschien ben jij dan wel de juiste persoon (m/v) voor het aanvoeren van team: “RopaRun Webloglopers”

Wie er mee wil doen: laat maar een reactie achter… ik kan niet beloven of dit van de grond komt maar een beetje inventariseren kan geen kwaad. Het zou toch wel heel mooi zijn als we dit in 2010 samen kunnen meemaken:>