Pasta Party Schoorl 2010

Nog een paar maandjes en dan is het weer tijd voor dé jaarlijkse webloggershapping:

De Groet uit Schoorl RunThe night before!


20091117-schoorl2009.jpg
Feestje in de Honky Tonk 2009

Net als in de afgelopen jaren, 2007, 2008 en 2009 zal het de zaterdag voor de Schoorl Run weer een feestje worden in de Honky Tonk, hét café in Schoorl, aan de voet van de o zo bekende Klimduin… maar voor dat het zover is moet natuurlijk wel de inwendige mens gevuld worden met een heerlijke pastamaaltijd en dit jaar wordt er iets bijzonders georganiseerd:

Het is misschien wat vreemd dat ik nu als Roparun team 236, we RUN together, mijn collega’s van team 238, RTZN ga promoten maar uiteindelijk lopen we allemaal voor hetzelfde goede doel en zijn veel RTZN teamleden goede vriendinnen en vrienden van mij.

Johan, beter bekend als één van de hardlopende broers, heeft zojuist de eerste webloggers/tweeps Pasta Party op zijn blog bekend gemaakt:

Laat je verwennen door Roparun Team 238, RTZN:

Voor team 238 is dit ook een officieel trainingsweekend, je bent van harte uitgenodigd om zaterdagavond in de RTZN-bungalow te komen pasta happen. Daarna gaan we gezellig met z’n allen naar de Honky Tonk. Hoe werkt het: laat even weten of je mee doet, je betaalt het schamele bedrag van 15 euro, en je zult door team 238 worden voorzien van een heerlijke pastamaaltijd. Het geld dat overblijft zal ten goede komen aan de Roparun kas. Naar het schijnt is vooral Raymond V (de fietser van vorig jaar die zijn looptalent momenteel overal tentoonspreidt) een uitstekend kok. En de overige 238 lopers gaan Ray hierbij helpen. Komt allen lekker eten !!!!!!


20091117-pasta.jpg
Lekker eten en dan ook de RopaRun steunen. Kan niet beter!

Nou, duidelijk taal lijkt mij! Steeds meer bloggers en nu ook twittaars vinden hun weg naar Schoorl en dan zeker ook naar het feestje de avond ervoor. Steun het goede doel, steun de Roparun en eet met ons mee. Meld je aan via de blog van Johan of laat hier een reactie achter zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen op zaterdag 13 februari 2010!

Schoorl! Ik heb er nu al weer zin in!

ps: de exacte tijd en lokatie voor de pasta party volgt nog via Johan’s en mijn blog

>