Ladies and Gentlemen: We’ve got it!

De zoektocht naar het hardloopvoer voor de marathon is ten einde… met een gunstig resultaat. Ronnie is op 25 januari een ware quest begonnen naar Gumvoetjes. Op zijn blog stond dan ook een noodkreet naar deze snoepjes. Ik dacht de gummetjes even snel te vinden maar helaas, ze zijn niet meer te krijgen… sterker nog, fabrikant Katja heeft de productie “wegens tegenvallende resultaten” gestaakt…. zouden ze dan zo vies zijn??


Gumvoetjes - Joggergums
De Duitse uitvoering van Gumvoetjes: Joggergums
met dank aan Rencapy

Gelukkig heeft hardloper en marathonglobetrotter Rencapy de nodige contacten in het buitenland. Hij vond bij zijn terugreis uit Hamburg in de stationskiosk van Osnabrück de felbegeerde snoepjes en stuurde een zakje aan Ronnie en mij.


5 smaken in een pakje
5 smaken in een pakje

Joggergums, vetvrij, met alleen natuurlijke kleuren en aroma en met 20% druivensuiker komen in vijf smaken: van links naar rechts: Zitrone, Himbeere, Apfel-Zimt, Johannisbeere en Oranje ofwel: citroen, framboos, appel-kaneel, aalbes en sinaasappel…. en dan de grote vraag.. zijn ze wel lekker? …. smikkel, smikkel… ja, ze zijn lekker!! Zondag gaat er een handje mee tijdens de halve marathon in Schoorl…. eens kijken of ze mij ook tijdens het lopen bevallen 😉

Rencapy bedankt!! oh, ja, voor de liefhebber, op de site van de Rotterdam Road Runners kun je kans maken op een gratis zakje!

Tot morgen in Schoorl!!

>