Reunited

Ontdek de verschillen met de foto van gisteren:


Tanya - RR 2008
Tanya en RR, 12 jaar later

Het was een leuk weerzien met mijn nichtje Tanya. Even lekker bijgepraat over van alles en nog wat en natuurlijk plannen gemaakt voor de San Francisco marathon… hihi.. maar die moet even wachten.. er zijn nog zoveel andere marathons die ik graag wil lopen maar we hebben wel afgesproken dat we elkaar de volgende keer in Berkeley California zien! Thanks Tanya and Josh, it was great to see you again, this time with your lovely girl Sasha.

Bij thuiskomst verraste ik Miranda nog even door te zeggen dat ik even een half uurtje naar buiten wilde… huh? op zaterdagavond, sinds wanneer loop jij op zaterdagavond. Tja, eigenlijk nooit maar als ik mijn loop naar en van JVC heb valt de zaterdagtraining af. Zoniet loop ik ‘m op zaterdagochtend maar dat kwam nu niet helemaal uit, Miranda aan het werk, Michelle naar Scouting en papa die weer andere dingen aan het doen was. We hebben afgesproken dat ik even duidelijk mijn zaterdagschema van te voren doorgeef. Prima plan.

Vanavond een kort stukje van 6,5KM in 33min met wat versnellingen. Ik vind het heerlijk om door de vrieskou te lopen! Morgenavond een korte duurloop met, wat mij betreft 5 graden vorst, zolang er maar geen harde wind is.

>