Z1 training = plasstop
Pisventje!

Een gezellig poeppraatje hebben we kort geleden gehouden. Vanavond wil ik het even hebben over plasstops.

Nu ik wat rustiger aan moet doen met hardlopen en ik al een tijdje in het rustige Z1 tempo loopt valt het mij op dat ik bijna altijd tijdens de training een plasstop moet houden. De Z1 loopjes zijn niet zo lang, deze keer 42 minuten maar na 22 minuten voel ik de druk al hoger worden en moet dan stoppen om de bomen wat extra voeding te geven.

Voor mij liever Spa Blauw dan Bier

Ok, ik drink veel water.. ben een Spa Blauw Junk, minimaal 2 liter per dag gaat er wel in, dus plaspauzes zijn mij niet onbekend. Zeker met de duurlopen van 2 uur had ik af en toe een kleine onderbreking maar toch nooit al na 22 minuten. Ik weet dat die lage hartslagloopjes goed voor de vetverbrandig zijn maar stimuleert dit misschien de urinestroom?

Vanavond was het helemaal feest, behalve na 22 minuten een blaasdrukverlichting heb ik na 13 minuten het viaduct onder de randweg van Alphen biologisch gewaterstraald… wel opletten want plassen tegen een schuin-naar-beneden-lopende muur kan natte schoenen opleveren. Gelukkig is de Polar footpod waterdicht tot 2 meter.

Wie kan duidelijkheid scheppen in dit Z1 = plasstop mysterie?

>