New York en andere loopjes

Voor de New York Marathon runners komt M-day nu wel heel dichtbij. The Runningman Pieter houdt zijn weblog ook in New York bij (doet mij aan iemand denken :)) en is zeker een bezoekje waard.


The Runningman
Pieter en zijn Stefanie bij de finish van morgen

Theo zal morgen hier live te volgen zijn via een techniek van Champion Chip, vergelijkbaar met het Live Tracking van TTSM. Alle NYCM runners: Succes morgen!

Nog even over de Actimel Weerstandsloop: Volgens de uitslagen lijst ben ik 24e geworden van de 325 deelnemers. De afstandsmeting kan wel wat beter. Mijn Garmin gaf 13,33 aan, de lijst: 13,48 en gek genoeg, Arthur, die gelijk met mij is opgelopen heeft 13,69KM afgelegd… overigens: de kanjers van Run to Dream zijn 1e (Martine) en 2e (Ingrid) bij de dames geworden!! Toppertjes

Zelf heb ik ook nog wat wedstrijdjes op de planning staan:
Volgende week zaterdag loop ik mijn eerste 15KM wedstrijd in het mooie Alphen aan den Rijn tijdens de 118e Zegerplasloop, inschrijfgeld slechts ¤ 2,50 en daarvoor loop je door de mooie omgeving van de Zegerplas.


Linschotenloop

Op verzoek van Loopcoach Rob zal ik de zaterdag voor Kerst (22/12) de halve marathon lopen tijdens de Linschotenloop (bij Woerden)

Zo, voorlopig genoeg loopjes op het programma.
Nog medelopers voor bovenstaande uitdagingen?

>