12,5 jaar geleden…. en succes Rotterdam Runners!

12,5 jaar geleden stonden Miranda en ik in het oude raadhuis van Alphen aan den Rijn waar ons de bekende vraag werd gesteld en na 2 x ja was de basis voor Mrs. RR en RR gelegd.

Oplettende lezers van dit weblog wisten al een half jaar geleden wat onze plannen zouden gaan worden hoe we ons koperen huwelijk zouden gaan vieren. Ik ben zelf geen voorstander van een groot feest maar lekker een lang weekend weg met de kids sprak mij veel meer aan. Een lekkere VIP-cottage in centerparc Meerdal in Limburg zou het worden.

Miranda vroeg ruim een half jaar geleden voor het boeken: “Heb je niets ‘hardloperigs’ in het weekend van 9 april?” … even een snelle blik op mijn wedstrijdkalender en ik zei: “Nee, ik heb geen wedstrijd dat weekend dus doe maar”… zo gezegd zo gedaan. Ongeveer twee weken later zat zij op de bank in een tijdschrift te lezen toen plotseling…

Mrs. RR: “Jij gaat zou chagrijnig worden… !”
RR: “Hoezo?”
Mrs. RR: “In het weekend van ons 12,5 jaar huwelijk is de 30e editie van de Rotterdam Marathon”
RR: “…. *slik* … eh… chagrijning… nee, ben je gek… ”
… lange stilte….

Foto vorige week zondag genomen samen met Wouter... a.s. zondag loop jij er vast en zeker ook!

Go Sylvia!!!

Dit weekend geen RR met energiedrankjes, bananen, gelletjes, winegums en megafoon op het bloggersteunpunt in Rotterdam maar lig ik ergens in een subtropisch zwembad te dobberen, lig ik heerlijk te relaxen met een lekker drankje of ben ik aan het zweten in onze privé sauna. De laptop gaat wel mee maar zal niet zo heel veel gaan volgen van de Rotterdam Marathon. De komende 4 dagen ga ik doorbrengen met mijn gezin en zal even minder aan het hardlopen denken. Natuurlijk wens ik ALLE Rotterdam Marathon Runners heel, heel, heel veel succes. Het wordt een vast een zeker een beestenboel zoals Broeder Richard al op zijn blog schreef. Verder wens ik Curly en haar HarTlopers ook een TOP-marathon en ben zeer benieuwd naar de opbrengt voor de Hartstichting.

Toch wil ik één hardloopster even extra succes wensen: onze vriendin Sylvia loopt a.s. zondag haar eerste marathon en alle runners die al een marathon hebben gelopen weten dat je 1e marathon je altijd bij zal blijven. Ik weet dat je erg zenuwachtig bent Syl, maar dat is heel normaal. Je hebt keihard getraind en je bent echt een getalenteerde hardloopster! Ik weet zeker dat je het in Rotterdam heel goed gaat doen. Een eindtijd voor jou tussen de 3:30 en 3:40 is absoluut haalbaar en ik zal zeker aan je denken zondag! Succes kanjer!!

ROTTERDAM RUNNERS — GO GO GO GO GO GO GO !!!!

Tot mijn volgende weblog update. Wanneer??… geen idee 😉

>