Nog één nachtje slapen..
Pijnlijk rechtervoetje

Amsterdam komt snel dichterbij. Ik maakte mij na mijn korte loopje van woensdagavond nog de nodige zorgen over mijn rechtervoet. Donderdagochtend had ik opnieuw last van een spier die van het midden van mijn voet langs de rechterbuitenkant naar beneden doorloopt. De pijn was niet heel ernstig maar ik voelde wel dat die paar dagen rust nog niet het gewenste effect hadden gehad.

Mijn eerste gedachte was dat mijn eigen gekleurde Nike’s niet echt lekker zaten.. maar toch heb ik de laatste 3 weken alleen maar op die schoenen gelopen.. dat kon het dus niet zijn… wel of niet Amsterdam lopen? Heel even heb ik daar over getwijfeld… maar het spektakel in de hoofdstad wil ik meemaken!

Vrijdag maar even mijn sportieve en hardlopende collega Sandra om hulp gevraagd. Zij heeft de nodige ervaring met masseren. Aan het eind van de middag nam zij mijn voet onderhanden en zei na 3 minuten: “de pijn zit hier he?” Ongelooflijk, ze drukte precies op dat ene kleine maar pijnlijke knoopje in de bewuste spier. Even verder masseren en de pijn was zo goed als weg. Ik heb nu ook geen last meer van mijn voet… wel van wat kleine pijntjes die ik altijd heb als ik vier dagen niet heb gelopen… die verdwijden morgen wel vanzelf.

Sinds vrijdagmiddag zie ik de wedstrijd van morgen weer helemaal zitten, Sandra, je bent mijn heldin!

Zomeroutfit aan?

Wat morgen even een twijfelgeval wordt is het dragen van mijn nieuwe, lange mouwenshirt. Vandaag was het echt zomers en het ziet er naar uit dat het weer morgen gelijksoortig wordt.
Zojuist, voor de zekerheid, mijn rode shirt van het bekende weblogadres laten voorzien. Weer snelle service bij The Feel Good Store in Alphen a/d Rijn.

Vanavond spullen inpakken, morgen om 11.21 de Interliner van Alphen naar Amsterdam. Zo heb ik rustig de tijd om even alles in Amsterdam te bekijken om uiteindelijk startvak A op te zoeken. Start: 14:30 uur. Meer, veel meer, morgenavond op dit hardloop weblog!

>