Looptijden.nl

Na een heel leuk loopweekend was het vanavond weer even tijd voor een uurtje loslopen maar de blaar die ik zaterdagnacht/zondagochtend heb opgelopen is nog niet weg. Morgen maar even een Compeed pleister erop plakken want anders wordt het niets met de baantraining woensdagavond bij AAV’36.

Nu even een klein verhaaltje over shirtreclame. Tijdens wedstrijden heb ik altijd mijn weblog bij mij. Of het nu mijn JVC shirt is of het nieuwe webloggersshirt: RunningRonald.nl gaat overal mee naar toe. Dat het werkt is zaterdag wel weer bewezen. Ans van het VUmc heeft een reactie achtergelaten maar ook de Nr. 2 loper van de eerste heat heeft mijn weblogreclame gezien. Koen Muilwijk liep tot het 2KM punt achter mij en even later mocht ik 3KM naar zijn rug kijken. Daarna werd de afstand iets te groot, 17 seconden bij de finish op precies te zijn… maar Koen liep ook met de nodige spam op zijn rug: Looptijden.nl en dat maakte mij toch nieuwsgierig en logde thuis even in op die site.


20091027-looptijden.jpg

Koen had mij inmiddels al een mailtje gestuurd waarbij hij wat schreef over bovengenoemde website. Looptijden.nl ziet er erg goed uit. Het is een overzichtelijk en makkelijk bedienbaar “logboek”. Even een citaat:

Beheer al je hardlooptijden gemakkelijk, snel en gratis op looptijden.nl
Op deze site kun je makkelijk en snel je eigen hardlooptijden bijhouden. Hiermee kun je een duidelijk overzicht bijhouden hoe vaak en hoe snel je aan het hardlopen bent. Meld je nu snel en gratis aan zodat je direct aan de slag kunt gaan! Met behulp van deze site kun je je trainings en wedstrijd prestaties goed volgen door uitgebreide statistieken en grafieken en een eigen hardloop kalender. Hiernaast kun je je eigen hardloop weblog aanmaken om vrienden, familie en kennissen op de hoogte te houden van je sportieve prestaties!


20091027-looptijden1.jpg

Looptijden.nl heeft inmiddels al meer dan 1500 gebruikers. Neem eens een kijkje op de site. Mogelijk is het iets voor jou!

>