Countdown voor Utrecht

De countdown op mijn blog voor Utrecht mag dan inmiddels vervangen zijn voor die van Leiden, natuurlijk tel ik ook de dagen af naar de 2e paasdag.

Mijn beslissing om Utrecht niet te lopen is een goede en door alle jullie reacties op mijn bericht weet ik het nu zeker, nogmaals dank daarvoor! Vol enthousiasme zal ik mij strategisch plaatsen langs de Oude Rijn in de Meern waar ook JeeWee met het nodige hardloopvoer / drank klaar zal staan. De exacte locatie hoor je nog maar één ding is zeker, jullie lopers kunnen het punt niet missen 😉

Voorlopig wordt er nog steeds gefietst. Vrijdagavond een stuk van 25KM in 63 minuten. Ik had mijn hardloop-outfit aan op de fiets, inclusief reflectiejasje zodat de kans op een ongewenste ontmoeting met een automobilist zou uitblijven. Vanavond ga ik weer een mooie route fietsen voor een komende duurloop. Best leuk zo’n “ontdek je plekje” op de fiets. Wel moet mijn kont wennen aan het lange/snelle fietsen en het kleine zadel…

auw reet
Met de enkel gaat het steeds beter. Wel merk ik dat de banden nog stram zijn, het door de knieën zakken op één been (ja, oefeningen doen hoort bij het herstellen) geeft een “trekkend” gevoel aan de buitenkant van de enkel.

Deze week is de laatste showweek bij JVC. Na woensdag mag ik weer op normale tijden naar huis en kunnen de hardlooptrainingen weer langzaam worden opgestart.

>