Kerstupdate

update: 28/12: Dank voor jullie medeleven! De controle is uitgesteld tot dinsdag 2/1. Meer nieuws volgt tegen die tijd.

De kerstdagen begonnen bijzonder… met een nachtelijk bezoek aan de Spoed Eisende Hulp.

Mijn ouders hadden op kerstavond bij ons gegeten en nadat ik hen weer naar huis had gereden bezochten zij de nachtmis. Vlak voordat zij naar bed wilden gaan gleed mijn moeder (76) onderuit en viel op haar rechterschouder. Aanvankelijk bleek er niet zo veel aan de hand en zij probeerde na twee paracetamolletjes en wat massage de slaap te vatten. De pijn werd in de nacht erger maar voor een pijnlijke schouder komt er geen ambulance… tenzij je lang wilt wachten. Om 02:25 ging bij ons de telefoon. Je schikt natuurlijk behoorlijk van zo’n nachtelijk telefoontje. “Ma is gevallen” zei mijn vader.. het eerste wat je denkt is een gebroken heup.. vreemd eigenlijk…

Hospital

Voor iemand die geen ochtendmens is heb ik een record verbroken. In 10 minuten was ik aangekleed en 7 KM verderop naar mijn ouders toegereden toegescheurd. Op de SEH is mijn moeder onderzocht. In eerste instantie kon men niet veel anders vaststellen dan een flinke kneuzing maar de dag erna belde de SEH-arts dat de radioloog toch een breuk in de kom heeft geconstateerd. Vrijdag moet een scan uitsluitsel geven of rust en een armsteun voldoende zijn of dat zij toch geopereerd moet worden.

De kerstdagen waren rustig en ontspannen. Miranda gaat, nu Michelle en Wouter wat groter zijn, een dagje meer werken. Reden voor ons om de kids met Kerst te verwennen met een extra groot kado. Wouter heeft een enorm Playmobil ziekenhuis gekregen en Michelle een (natuurlijk roze) Nitendo DS. Vandaag ook nog 45 minuten op gevoel gelopen. Het leek wel of half Alphen a/d Rijn zich verveelde en daarom massaal de wandelpaden opzocht. Ik moest regelmatig slalommend om de honden en kinderwagens heen… morgen mag ik weer werken.. ik heb niet zo veel met Kerst..

>