Wedstrijddeelname even terugschroeven

Het is rustig in weblogland. Het is duidelijk te merken dat er minder geblogd wordt. Of dat nou komt door de bekende komkommertijd tijdens de vakantieperiode of dat ook steeds meer bloggers twitter hebben ontdekt… ik weet het niet… misschien zijn er toch nog een paar die van voetbal houden… Zelf post ik ook wat minder. Ben nog steeds aan het herstellen van mijn knieblessure wat nog wel een tijdje zal gaan duren. Daardoor worden er minder wedstrijdjes gelopen en is er minder te melden. Voorlopig ga ik terug naar 1 wedstrijd per maand en zo kan ik thuis ook even wat meer mijn handjes uit de mouwen steken. Mijn wedstrijdplanning t/m oktober staat al vol (zie “op de planning” in de linkerkolom) maar het zullen geen snelle tijden worden.

Ben ik in december weer helemaal hersteld om te knallen?

Ik heb mijzelf er al op ingesteld dat ik pas in december weer kan gaan knallen. De eerste echte test zal de Ameland Adventure Run gaan worden. Leuk om een wedstrijd op een waddeneiland te gaan lopen. Zeker op eentje waar ik nog nooit geweest ben. Behalve dat ik in september mijn eerste echte cross zal gaan doen, de Lidingoloppet in Zweden, zal ik ook mijn debuut maken in de triathlon-wereld. Nee, ga niet zwemmen… dan verzuip ik echt, ook het fietsen laat ik aan een pro over. Ik hoef alleen maar 10km te lopen:

Zondag 29 augustus staat het twitter-team Twi-Athletes aan de start van de trio triathlon in Aalsmeer.

Het zwemmen (1500m) zal worden gedaan door Gert-Jan, die ik nog ken van mijn duikopleiding, mijn vriendin Esther, die net terug is uit Zuid Afrika van haar Big Five Marathon (lees zeker ook even haar verslag op haar blog) neemt de 40KM fietsen voor haar rekening en ik mag de 10KM gaan lopen voor het twitter-team. Hoe het zal gaan, qua tijd, geen idee, maar ik vind het sowieso al erg leuk om een triathlon met z’n drietjes te doen!

Op naar mijn eerste trio

>