130 graden, Kidzcity en België

Vanavond heb ik hetzelfde stukje als afgelopen donderdag gelopen: 6,5KM toen in 41:20 minuten, nu in 38:24. Ik was benieuwd hoe mijn enkel het zou vinden als ik het tempo iets omhoog zou schroeven en gelukkig was ie het daar mee eens…

De banden zijn voor mijn gevoel al wat soepeler.. de enige houding die nog pijnlijk is, is al ik mijn voet plat op de grond zet en mijn been naar achter beweeg, dus als de hoek tussen mijn voet en been zo’n 130 graden is (nee, heb niet mijn geodriehoek gebruikt)


Geo
Nu nog de soepelheid bij meer dan 130 gr

Kidzcity

Van spierpijn, na gebruik van het vreselijke apparaat van gisteren, was geen sprake.. althans bij mij. Miranda had er meer last van dus hebben we de kids getrakteerd op een dagje KidZcity in Utrecht en onszelf op een paar uur rust. Wel een beetje jammer dat: A) we in de enige file van de zondagmiddag kwamen (A4 bij Nieuwerbrug) en bijna 2 uur hebben gedaan over een stukje van normaal 45 minuten en B) de papa’s en mama’s net zo veel entree betalen bij dit overdekte speelparadadijs als de kids (¤ 9,50 p.p.)

Wel leuk: In KidzCity werd ik aangesproken door een dame met de klassieke openingszin “Ik ken jou ergens van…” Van RunningRonald.nl dacht ik gelijk, ze had immers het figuur van een sporter. Nee, het bleek Karin B. te zijn die ik al, 20 jaar niet meer had gezien. We kennen elkaar van het dorp waar we beide zijn opgegroeid (Hazerswoude Rijndijk) en hebben even lekker bijgekletst… en ja, een sporter is ze wel, geen hardloopster maar een tennisser (of is het nou tennisster ?)


JBL
JVC België
Dinsdagavond vertrek ik met twee ICT collega’s naar Brussel. Woensdag en donderdag zal ik mijn collega’s van JVC België assisteren met het nieuwe computersysteem waarmee zij vanaf 1 april mee gaan werken. De hardloopkleren gaan mee, misschien zal ik weer een ochtendloopje gaan doen zoals met Julie, vorig jaar januari. Deze keer wel een stuk korter en rustiger..

Morgenavond geen bericht… moet nodig was blogleesvoer tot mij nemen!

>