RünníngRønåld @ Lidingöloppet

Vorig jaar werd viel mijn oog op een bijzondere hardloopwedstrijd in Zweden, de Lidingöloppet. Op de uitgebreide en informatie hardloopwebsite Prorun.nl stond een prijsvraag beschreven voor een compleet verzorgde reis naar het eiland Lidingo, vlakbij de Zweedse hoofdstad Stockholm. Deze cross behoort met ongeveer 44.000 deelnemers tot één van de grootste maar ook zwaarste crosswedstrijden van de wereld.

Al jaren een fenomeen in Scandinavië, de Lidingöloppet

Al 45 jaar wordt deze bijzondere cross georganiseerd in Zweden en wordt gezien als het jaarlijkse hoogtepunt van het Scandinavische hardloopseizoen, iets wat ik ook wel eens mee zou willen maken. De prijs heb ik vorig jaar niet gewonnen maar dit jaar kreeg ik een interessante aanbieding via Rob van Prorun.nl die ik onmogelijk kon afslaan. Een mooie vierdaagse reis naar Zweden. Ik ben nog nooit in een Scandinavisch land geweest en nu mag ik naar Stockholm om daar ook nog eens een keer deze indrukwekkende maar zeker ook zware cross te gaan lopen.

's werelds grootste cross-country

Ik ben natuurlijk nog een behoorlijk groentje in crossland dus voor een tijd zal ik zeker niet gaan op het Lindingo eiland. Voorop staat het genieten. Genieten van de sfeer, het uitzicht en de Zweedse hardloopcultuur. Behalve de 30KM cross zal uw webmaster een bezoek aan Stockholm niet schuwen. Vertrek vrijdag 24 september en terugvlucht op maandag 27 september.
Ik heb er héél veel zin in! Vi ses i Sverige (Tot ziens in Zweden)

Loop mee in deze bijzondere cross met afstanden van 4 tot 30KM op zaterdag. Op zondag is de officiële 10KM wedstrijd voor dames. Kijk voor een compleet verzorgde reis op de site van Prorun.nl en beleef de sfeer van de Lidingöloppet, wie weet ontdek ik samen met jou deze indrukwekkende stad en cross!!

>