Stichtelijke voorbereiding

Update 1/2/07: Vanmiddag en vanavond in Hilversum geweest. Daarna om 21:20 nog een uur gelopen.. nu te laat om nog iets te schrijven… morgen een heel verslag. Nu maar even de berichten van gisteren omgedraaid… wellicht kan ik zo nog wat hardlopende ‘schaapjes’ naar het Doopsgezind Broederschapshuis krijgen..

Voor de halve marathon van Schoorl, volgende week zondag, zal ik mij op een stichtelijke manier voorbereiden..


slapen in Schoorl
Iedereen is hier welkom,
ongeacht religie of levensbeschouwing


Gisteravond las ik op de weblog van Ronnie en Janna dat zij de avond voor de Groet uit Schoorl Run, net als Petra, zullen blijven overnachten in (de buurt van) Schoorl.

Mijn PR op de halve marathon is alweer bijna 2 jaar oud.. dus tijd voor een betere tijd.. wellicht met de rust in het Doopsgezind Broederschapshuis Schoorl gaat mij dat lukken…

Ik zal pas aan het begin van de avond in Schoorl arriveren maar misschien is het leuk om met de andere ‘overblijvers’ even iets te drinken voordat we aan de nachtrust beginnen. Voor ¤ 28,50 p/p heb je een tweepersoonskamer met toilet en douche inclusief ontbijt. (6 euro éénpersoonstoeslag). Volgens mij zijn er nog kamers beschikbaar dus.. wat let je… kom ook naar Schoorl. Gezien het grote aantal deelnemers zal het best lastig zijn om in Schoorl te komen, laat staan je auto te parkeren.

Om je een idee te geven hoe dicht het Broederschaphuis op de Oorsprongweg bij de startstraat zit (Heereweg) hier een kaartje.


Lekker dichtbij

Ik zie je in Schoorl, gezellig!!

>