De perfecte hardloop hoofdtelefoon
JVC HA-E3SL

Dit is ‘m: de ideale hardloop hoofdtelefoon, de JVC HA-E3SL.
Vanavond heb ik ‘m 2 uur en 12 minuten aan een stuk hardlopend uitgetest en kan maar één ding zeggen: “perfect”. De HA-E3 blijft uitstekend zitten, is licht van gewicht (26 gram) en klinkt als een dijk. De hoofdtelefoon zit tegen je oor aan door een haakje achter je oorschelp. Dit is niet hinderlijk en zit net zo strak als bij een hoofdtelefoon met een “backband”. In combinatie met een goede MP3 speler heb je dus een super hardloopmaatje.

Nee, ik heb echt geen grote handen

Zoals als beschreven in mijn post van dinsdag heb ik ‘m uitgeprobeerd met de XA-MP101, een kleine MP3 speler met 1GB vast geheugen en een duidelijk, mooi blauw display. Dit kleine wondertje past door zijn vierkante vorm gemakkelijk in het kleine zakje van je short of tight… en dat maar voor ¤ 10,- (eh.. voor de hoofdtelefoon dan)

<%media(20050929-HA-E3SL.pdf|Product info HA-E3SL)%>

Bestellen? Mail mij!
O.K. genoeg reclame!

De duurloop van vanavond was weer het bekende rondje Alphen – Leiderdorp – Alphen en ging redelijk. Gelukkig waren de weergoden mij goedgezind. Voor vertrek kwam het met bakken naar beneden, tijdens de loop was het droog en bij terugkomst in Alphen begon het weer te regenen… bedankt daarboven! Mijn tijd was So-So (zoals mijn Japanse collega zou zeggen… niet goed maar ook niet slecht) 23,9KM in 2:12:23 uur, gemiddeld 10,8 KM/uur en 159 BPM.
Het lopen met een MP3 speler is mijn toch niet goed bevallen.. ik ben er nu echt achter gekomen dat ik liever de geluiden om mij heen hoor en de piepjes van mijn Polartje.

De MP3 speler en hoofdtelefoon gaan weer terug naar de showroom en runningronald gaat nu lekker slapen..

tot zondag allemaal!

>