Win een Twitter – VIP arrangement bij de TT-Run

VIP toegang tijdens de TT Run

Ben je een twitteraar? Goed nieuws, met je twitteraccount kun je zo maar in de (hardloopprijzen) vallen.
Heb je nog geen twitteraccount? Maak ‘m dan snel aan!

Gjald TT Twitterroom

Tijdens de DvhN TT-Run op 24 april 2011 stelt Gjald voor de (inter) actieve Twitteraars een speciale Gjald TT Twitteroom beschikbaar. Gjald wordt gedreven door het doorbreken van de tradities rondom accountancy en bedrijfsvoering. Weg met de stoffige en standaard aanpak. Gjald twittert waar Gjald voor staat, ideeën en tips.

Voor de Gjald TT Twitterroom worden een aantal VIP’s uitgeloot. VIP’s genieten van een eigen interactieve ruimte voorzien van benodigde drankjes en hapjes. De ambassadeur van de Gjald TT Twitterroom is Running Ronald, een goeroe op het gebied van Twitter. Voor de Twitteraars stelt Gjald unieke T-shirts ter beschikking. Van de VIP’s word verwacht dit shirt te dragen tijdens de DvhN TT-Run. Uiteraard starten VIP’s op de mooiste plek vanaf Poleposition. Een gratis startbewijs is inbegrepen.

Mee doen? Stuur je motivatie naar @looppassie. Twitteraars met de leukste motivatie maken tot 11 april 2011 kans op deze unieke VIP behandeling. VIP’s mogen één persoon meenemen naar de Gjald TT Twitterroom. In totaal maken 10 Twitteraars kans op dit arrangement.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze VIP behandeling is via Twitter duidelijk maken waarom jij VIP wilt zijn tijdens de DvhN TT-Run. Meedoen is simpel: Je maakt de volgende zin af in een tweet aan @looppassie. “Ik wil graag in de Gjald TT Twitterroom omdat [jouw motivatie]”

Let op: Vermeld aan het einde van de tweet @looppassie.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor informatie kun je contact opnemen met twitterroom@tt-run.nl.

Win een compleet verzorgd VIP arrangement voor de TT-Run op 1e paasdag

>