Duurlopen en nieuwe auto?

De duurloopjes komen er weer aan. Gisteravond een duurloop van 2 uur in heerlijk avondweer. 20:30 uur vertrokken met wat drinken en een Squeezy (aardbei deze keer, echt lekker) in de gordel. Een graadje of 7, windstil, beetje maanlicht, lekker nieuwe muziekjes in mijn oren. So Incredible allemaal… (één van de nieuwe nummers). Eén minpuntje, mijn Forerunner 305 was leeg, tja, weer eens aan laten staan en de Forerunner 405 kan ik niet meer gebruiken. Deze is terug naar het reclameburo van Garmin… helaas, maar dat was de afspraak. 2:02 uur ofwel 20,2KM later was ik weer thuis en 1507Kcal lichter… aldus mijn Nike+ Sportsband

Het mooie weer gaat veranderen. Komend weekend staat er weer een duurloop op het programma maar dat zal in winteroutfit moeten gebeuren. Temperaturen gaan omlaag, mogelijk met hagel en/of sneeuw?? Dat wordt wat voor de Zuiderzeemarathon lopers a.s. zaterdag.. veel succes ZZM runners!


Toyota Amsterdam Marathon

Over marathons gesproken: In de Amsterdam Marathon had ik geen podiumplek maar zie hier, wel een nieuwe auto…… en toen werd ik wakker. Nee, bovenstaande foto is gemaakt bij JVC, toen collega Piet in een Toyota van de Official car supplier ING Amsterdam Marathon kwam aanrijden. Leuk om even plaatje te schieten en reclame te maken voor Compier Autobedrijven in Purmerend.

Mag ik ook gelijk het magament van Compier even wijzen op de sponsorpagina van ons Roparun-team: weRUNtogether.nl

>