Startnummer: 23316

De papieren zijn binnen!!
Ik zal volgende week zondag met startnummer 23316 in New York, op Staten Island, aan de start verschijnen.


23316

En, heel eerlijk… ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden… wat ook gelijk wat pijntjes oplevert..
De spierpijn in mijn linkerhamstring is al een heel stuk minder maar het lijkt wel of ik vanalles voel aan mijn knieen en enkel… misschien ga ik morgenavond maar even niet lopen…. zondagavond weer.
Vandaag de laatste inkopen gedaan. Een lading energierepen, wat gelpacks en extra flesjes voor mijn drinkgordel. Deze zal ik het 18 miles punt, waar Miranda, en vele andere Holland Fans op het Holland Point staan, wisselen.

Collega André van ICT was zo aardig om mij één van de JVC Mobile mini note PC’s uit te lenen zodat ik in New York (en onderweg v.v.) rustig kan blijven doorrommelen aan mijn weblog. Die kleine JVC is toch makkelijker meenemen dan mijn “grote” Apple Powerbook.


Mini Note PC

Dit wordt een druk weekend. Veel wat kinderpartij’tjes (daarover maandag meer). Ik moet een landing administratie wegwerken en op de mini note PC moet ik nog wat programma’s installeren. Daardoor is de uitslag mini-quiz van week 43 verschoven tot na de marathon, zal ik de komende dagen ook wat minder jullie blogs lezen en zal er wat minder gepost worden op mijn weblog.. sorry… maar ik wens alvast alle Etten-Leur-gangers veel succes! en Geert natuurlijk ook in Dublin.. Go Geert!!!


9:

Sorry Joost, geen spannende vrouw met nr. 9 maar mijn ouderlijk huis…


9
Wouter bij Opa Piet & Oma Jeannette

Ik heb 23 jaar in Hazerswoude Rijndijk gewoond op nr. 9 (voor de bekenden, tegenover “Het Anker”). Daarbij is 9 mijn verjaardag (9 augustus) en mijn geluksnummer..

>