Nu moet het gaan gebeuren (update)

Update: zaterdag 5 september 17:20 uur

Nog iets meer dan 18 uur en dat zal het startschot gegeven worden van de 5e Haarlemmermeer marathon.
Ik ben er klaar voor! Vanochtend nog 20 minuten “los gelopen” en wat oefeningen gedaan (toch handig zo’n lidmaatschap van de Alphense Atletiek Vereniging) en vanmiddag ben ik richting Hoofddorp gereden.


20090905-fbk-hal.jpg
Meet & Greet in de FBK Hal – Hoofddorp

Waarom? Even gekeken waar de FBK sporthal zit en om alvast de sfeer te proeven. Bij het Gemeentehuis was het al een drukke bedoeling voor morgen. Daarna even heerlijk uitgewaaid op het strand en mijn kop leeg gemaakt.

Morgen, westenwind 3bft en 16 tot 18 graden. Volgens mij ideale condities. Voor wie het leuk vind, morgenochtend zo rond de klok van 10:30 uur een “meet en greet” in de FBK hal van de bloggers/twitteraars

Tot Morgen!!

ps: dank voor al jullie gelukwensen en eindtijdvoorspellingen. Ik ga zeker mijn best doen!!


20090903-startnummer9.jpg
9 is mijn geluksnummer… ik hoop ook a.s. zondag

A.s. zondag, 11:45 uur, de start van mijn 8e marathon: de Haarlemmermeer Marathon… en nog nooit ben ik zo gebrand op een scherpe eindtijd. Dit wordt mijn 3e marathon dit jaar en op één of andere manier voel ik dat het hier moet gaan lukken. ik WIL onder de 3:10 uur op de marathon.

Tijdens de Marathon van Utrecht was het de verkoudheid een paar dagen voor aanvang, de véél te snelle start en de opkomende hitte de reden dat ik mijzelf kapot liep op 35KM en mijn tijd niet scherper kon zetten dan 3:15 uur. Tijdens tweede marathon dit jaar, die van Leiden ging ik niet voor een tijd. Het was meer een gezellige en ontspannen duurloop samen met Claudia, maar nu, voor de Haarlemmermeer, zijn de verwachtingen hoog!

Op de hardloopblogs en Twitter wordt er druk gespeculeerd over het behalen van nieuwe Persoonlijke Records. Claudia zal er alles aan doen om haar titel als snelste vrouw te prolongeren, maar ook uw eigen webmaster is van plan heel diep te gaan. De tegels in Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn bij deze gewaarschuwd!


20090903-RR-tegels.jpg
Geen photoshop:
Deze tegels vind je in de Zon en Maanstraat in Hilversum

De doelstelling is dus 3:10 uur, en het liefst daar nog een beetje (veel) onder. Hoe het gaat uitpakken zal grotendeels afhangen van het weer: Mijn voorkeur: 15 graden, bewolkt, weinig tot geen wind en zo nu en dan een klein buitje. Helaas is dat niet te plannen en zullen we het gaan zien zondag.

En zoals jullie inmiddels gewend zijn wordt er weer zo’n schitterende JVC HA-EB70 sportshoofdtelefoon weggegeven aan degene die het dichtste bij mijn eindtijd zit. Ga nu niet onder de 3 uur gokken want dat ga ik echt niet lopen en bewaar ik tot begin volgend jaar. Laat je voorspelling achter als reactie voor zondag 11:45 uur. Vanavond nog een kort loopje van 30 minuten en zaterdag 20 min “loslopen”. Voor de rest is het nu rust en voorlopig even blogstilte.

Ik wens alle lopers in de Haarlemmermeermarathon:


ONWIJS VEEL SUCCES!!!

Tot zondag allemaal

>