Met Grog naar bed / Verzamelpunt Utrecht

En ja hoor.. net een paar dagen voordat mijn marathon-PR er aan moet raak ik verkouden.. grrr.. loop flink te hoesten en ben niet helemaal 100%.. maar ja, dat ben ik al jaren niet meer.. Toch maak ik mij niet druk, de start is pas maandag en heb nu nog twee dagen om bij te komen… daarbij, ik heb ben al vaker hoestend een wedstrijd begonnen.


20090410-grog.jpg
Met een flinke Grog* op naar bed
*kokend water, citroen en een flinke scheut rum

Laatste update over de (Halve) Marathon van Utrecht: Het webloggersteunpunt in De Meern wordt bemand, onder leiding van niemand minder dan Gert, door: Monique, Tiny, Richard en Fred! Onwijs bedankt daarvoor. En.. in de Running Expo hebben we een eigen verzamelpunt!! Race Director Rob Veer heeft een wel heel bijzondere naam aan ons meetingpoint gegeven:


20090410-expo.jpg
Het meetingpoint kan niet missen lijkt mij….
Klik hier voor vergroting

Als we nu met z’n allen tussen 09:30 en 09:45 uur hier verzamelen kunnen we nog even op de foto. Voor de halve marathonlopers lijkt het mij handig om hier te verzamelen tussen 12:45 en 13:00 uur. Plaats deze tijden zoveel mogelijk op jullie blogs zodat alle bloggende runners elkaar even kunnen ontmoeten! Na afloop kun je terugkomen naar de Expo en daar nog even rondkijken. De prijsuitreiking is zo rond 16:00 uur, voor beide afstanden, op het grote podium!

Ik zoek alleen nog even een gastheer/vrouw die de halve loopt en onze stand even wil bemannen.. je hoeft alleen maar de andere bloggers op te vangen.. even bijkletsen en daarna, lopen!!

Nu ga ik vroeg naar bed…. morgen probeer ik jullie blogjes weer bij te lezen want ik loop vreselijk achter..

..zondag nog een bericht.. hopelijk heeft de grog dan zijn werk gedaan en meld ik nog de laatste bijzonderheden!

>