Heel snel haaswerk in de Haarlemmermeer Marathon 2010

Haarlemmermeer Marathon 2010

Zondag is het weer tijd voor een marathon! Na de ‘gegokt en verloren’ marathon in Apeldoorn, op 21 februari 2010 is het lang stil geweest op dit blog over de magische 42,195KM. De Kustmarathon op 2 oktober wordt mijn volgende maar er wordt daar niet voor een snelle tijd gelopen. Genieten en lekker lopen met mijn hardloopmaatjes, dat is wat voorop staat in Zeeland. Windkracht 3 of 9.. dat maakt mij niet zoveel uit…

Zo ziet Frank mij het liefst a.s. zondag ... zegt ie...

Nee, zondag gaan ik de Haarlemmermeer Marathon fietsen! … huh?? ja, je leest het goed. Er zijn van die haasklusjes die voor mij hardlopend niet bij te houden zijn. Roparunmaatje, mede-alphenees en zielsverwant (lees: net zo gestoord) Frank RoadRunner gaat zijn PR op de marathon 2:54:22 daar absoluut verbeteren. Voordeel is dat ik het parcours inmiddels ken. Vorig jaar liep ik zelf de HMM wat nog steeds mijn op één na snelste marathon is (3:06:33) en daar werd ik geholpen door superhaas Rik en die deed het niet op de fiets. Ben Rik nog steeds dankbaar daarvoor!

Zondag zal ik Frank ophalen zodat hij nog even kan mediteren terwijl ik hem naar de Fanny-Blankers Koen sporthal zal rijden. Na de start om 11:45 uur zal ik, zodra de ruimte op het parcours het toelaat Frank begeleiden op mijn ATB met drinken, gels en de broodnodige motivatie. De snelle Alphenees heeft een spreekverbod, dat kost alleen maar energie. Alleen als het echt niet anders kan mag hij even iets zeggen zoals.. ‘water’ of nog beter ‘fiets eens @#$@$# door!!” … nee, dat laatste zal niet nodig zijn, ik ben mij bewust van mijn belangrijke taak. Frank gaat gewoon knallen zondag, hij is er helemaal klaar voor en ik ook! Tot zondag als je ook de Haarlemmermeer Marathon loop!

Frank heeft inmiddels ook de wondere wereld van het bloggen ontdekt en heeft al een ‘under construction’ website opgezet. Neem gerust even een kijkje. Ik heb begrepen dat de RSS feed en de reactiemogelijkheid op zijn blog binnenkort zullen werken, want hé, we willen hem wel spammen met reacties natuurlijk!
Bezoek Frank’s website op: www.FrankRoadRunner.tk

Frank Roadrunner op het web!

>