Intervaltraining is leuk…. toch?
Best pittig

Zo voel ik mij nog niet maar intervaltraining is best pittig…voor mijn gevoel zwaarder dan die 24 KM van dinsdag. Vandaag weer 18 x 50 seconden in wedstrijdtempo en 18 x 100 seconden bijkomen (rustig dribbelen); 8 x de ‘s Molenaarsbrug op en 8 x de Albert Schweitzerbrug.. (en 2 x versnellen op weg van de ene brug naar de andere)

En omdat elke week de lat een stukje hoger moet heb ik de laatste twee intervallen niet op weg terug naar huis gedaan maar ook nog op de brug….op weg naar huis rustig uitgelopen (cooldown) alhoewel ik mij altijd moet in houden om niet te snel te rennen….het is per slot van rekening een cooldown.

Wat nog wel even leuk is om te vermelden.. ik kreeg deze week een email van John, mijn oude gymleraar en bezoeker van mijn weblog. Ik ken hem al sinds de basisschool…. dus dat gaat heel ver terug, bijna 30 jaar. Zo ver mijn herinnering gaat loopt hij al hard en hij meldde mij dat hij al reeds een keer de wereld rond is gerend… woh.. heftig!! ruim 40.000 KM heeft hij er al op zitten.. om dat te evenaren moet ik nog even een tijdje doorlopen .. maar de eerste mijlpaal komt er aan.. ik denk zo rond 4 september.. blijf kijken op mijn weblog!

>