Ereplek voor eremetaal

Leuk al die hardloopwedstrijden! Leuk om startnummers en medailles te verzamelen. Ik zal niet de enige zijn die startnummers ophangt in de WC, slaapkamer of kantoor. De muren op de redactie van RR.nl hangen inmiddels aardig vol maar de medailles hadden tot voor kort een zielig plekje aan de punt van mijn schoenenkast. Daar hingen 14 medailles op een hoop… triest eigenlijk… terwijl de marathon-medailles wel een plekje op de muur kregen, vlak onder het startnummer van die betreffende 42,2KM… tijd voor verandering.


Kantoor RR
De startnummers in mijn kantoortje

Gisteren heb ik een roede gehaald bij Karwei. Zo’n rail waar je een gordijntje aan ophangt, ook wel een Cafe Rod genoemd (ja, ik wist het ook niet maar het staat gelukkig op de kassabon). Een 160cm lange, mooie zilverkleurige Cafe Rod (slechts 10 euro) hangt nu aan de muur en biedt voorlopig voldoende plaats voor het eremetaal. Links de marathonplakkaten, rechts de beloningen van de kortere afstanden.

Medailles

Als achtergrond dient de “heatsheet” die uitgedeeld is bij de New York City Marathon 2006. De oplettende RR.nl lezer heeft natuurlijk al ontdekt dat er een medaille ontbreekt op onderstaande marathon-medailles-foto.


Marathon Medailles

De plak van New York hangt er inderdaad niet tussen. Mijn eerste marathonmedaille heeft nog steeds een ereplekje beneden in de woonkamer. Wie het leuk vindt, kan tijdens het RR open huis na de 20 van Alphen even een kijkje nemen op de redactie 🙂

O ja, er is ook weer gelopen. Lekker 40 minuten op gevoel en zonder problemen. Vanaf zondag worden de trainingen weer langer.

>