Half Haaswerk?

Haaswerk is leuk. Zeker als het gestelde doel wordt gehaald… en dat is afgelopen zondag wel weer gebleken toen Monique de halve marathon onder de 2 uur heeft gelopen in Geldrop… maar er volgt binnenkort weer een haas(t)klus. Na het succesvol hazen van Tanja, 2 x Claudia (hier en hier) en Monique ga ik nu proberen Léonie te helpen aan een mooie eindtijd.


20091201-sparkM.jpg
Het parcours van de Spark Marathon

Opdracht: onder de 3:30 op de marathon
Locatie: Spark – Spijkenisse
Datum: zondag 13 december 2009
Hazen tot ongeveer 21KM

…en in dat laatste ligt nu juist het probleem. Ik wil Léonie graag hazen maar bij 9KM buigt het parcours van de halve om en gaat weer terug richting Spijkenisse… 9KM.. dat is geen haasklus, dat is prutwerk. Ik wil niet de hele marathon op snel tempo lopen want één week later moet er geknald worden in Linschoten.

Daarom heb ik nu het volgende plannetje: Ik loop mee tot ongeveer de helft van de marathon met deze bijzondere ultraloopster en daarna haak ik af. Zij kan dan in de slipstream van de bekendste blogster van Nederland, Martine (dan vers terug uit Afghanistan) die gehaasd zal worden door über-ultraloper Jan.

Maar ja.. wat doe ik dan.. sta dan ergens verlaten in de weilanden bij de Stompaardse plas… in de bezemauto springen of heel rustig de marathon uitlopen? Misschien aanhaken bij Pim of een andere bekende blogger… Ik weet het niet.. ideeen zijn welkom. Hoe dan ook, zondag 13 december ben ik in Spijkenisse… hoe ik de finish ga halen… dat zie ik die dag wel 🙂

ps: Nu ik er zo naar kijk… ik haas blijkbaar alleen mooie en snelle dames… gaat dat in de tweede helft van Spark veranderen??

>