Something’s Jumping…

…en nee, ik bedoel niet Malcom McLarens’ Something’s jumping in your shirt of de spraakmakende clip van Bastian – You’ve got my love… nee, tijdens het loopje van vanavond zag ik een… kangoeroe!

spring

Nee, ik ben niet gek en lijd ook niet aan “pre-marathon-hallucinatie”… nee, in het dorpje Woubrugge liep opeens… eh.. nee, sprong opeens een kangoeroe naast mij.. in een rechthoekige afrastering hupte het bekende buideldier gezellig mee… en ja, tuurlijk, die ene zondag dat ik geen mobieltje/fotocamera bij mij heb, zie ik wat bijzonders… ik hoop dat ie de volgende keer, als ik daar weer langs loop met mijn mobieltje, er nog is…

Deze keer geen lange duurloop van ruim 2 uur. Aangezien mijn zooltjes nog niet klaar zijn wil ik geen risico nemen met het lopen van lange afstanden… vanavond dus maar 12KM. Vandaag heb ik wel de route bepaald voor mijn ‘zwerfloop’ van volgende week zondag. De start zal zijn, net als pre-New York en pre-Rotterdam, het strand.


kids op het strand
Het strand bij de Langevelderslag

De start: de Langevelderslag bij Noordwijkerhout en dan via Lisse en Leimuiden richting Alphen a/d Rijn. Die dag zal ik via Live Tracking te volgen zijn maar daarover later deze week meer. Wil je een stuk met mij meelopen, gezellig! Kijk hier hoe de route zal zijn.

De komende weken wel wat minder berichten en minder reacties op jullie blogs… morgen begint de half jaarlijkse dealershow weer.. 3 weken druk…. het hoort er allemaal bij…

>