Z1 week deel 3

Vanavond was de laatste keer 3 x 15min Z1 van deze week. Dinsdag- of woensdagavond mag ik van Rob het tempo wat gaan opvoeren met Z2 en Z3 stukjes.

Turboboost

Het was weer heerlijk loopweer. Een graad of 7 en zo goed als windstil. De handschoenen zijn al opgeborgen en als het zo blijft mag het petje af en de normale tight weer aan. Ook mijn dunne windjack hangt alweer gereed.
Tijdens mijn warming up liep ik rustig op het Dijkslootpad richting mijn eerste rek- en strekplekje. Ik had nogal wat last van ongewenste luchtopbouw dus liet ik wat overdruk ontsnappen via diverse lichaamsopeningen… ik liep toch alleen daar in het donker.. dacht ik. Totdat er een wat ouder echtpaar vanaf een donker bruggetje kwam aanlopen… Oeps.. gelukkig was mijn weblogadres achterop mijn jack niet te lezen.. (hoop ik).

Na 15 minuten voelde de onderkant van mijn rechtervoet wat pijnlijk aan maar na mijn eerste 5 minuten stop heb ik mijn rechterschoen wat steviger geveterd waarna de pijn geleidelijk verminderde. Op zo’n moment ga ik natuurlijk weer vanalles denken: Zijn mijn nieuwe schoenen wel de juiste? Moet ik volgende week maar weer eens op mijn oude Nike’s gaan lopen? Zal ik toch weer eens die New Balance schoenen proberen?

Een goed moment voor een nieuw poll:

!++2++!

Nog even voor Rob:

1e Z1: HF141, 9,1 KM/u
2e Z1: HF141, 9,3 KM/u
3e Z1: HF140, 9,1 KM/u

>