De Hardloopwinkel opent twee nieuwe filialen

Mijn werk in Leiden geeft mij een goed excuus om soms even het centrum in te rijden. Eigenlijk hoef ik Leiden niet in, alles wat ik nodig heb kan ik ook wel in Alphen vinden maar een echte hardloopspecialist hebben we hier in deze stad aan de Oude Rijn niet…. mmm.. carrieré switch? nee, dan rijd ik inderdaad even Leiden in en bezoek De Hardloopwinkel aan het St. Jorisplein. Altijd gezellig om even bij te kletsen met Marcel.

Het advies is goed, er is voldoende keuze in de hardloopwinkel en regelmatig zijn er leuke aanbiedingen, zoals nu: tot 6 maart krijg je nog 50% korting op de wintercollectie. Lees alles over de actie hier

Behalve de bekende filialen van De Hardloopwinkel in Bodegraven (Doortocht 3a) en Den Haag (Schoolstraat 33) zijn er nu twee filialen bijgekomen: Noodwijkerhout (Havenstraat 41-43) en Amsterdam (Olympisch Stadion 3) – Je kunt dus je hardloopschoenen testen in het Olympisch Stadion! Een bezoekje aan één van de filialen kan ik je zeker aanraden!

Het Olympisch vuur, wat in 1928 voor de eerste keer bij de Olympische Spelen van Amsterdam werd aangestoken, stond en staat nog steeds symbool voor saamhorigheid en respect voor elkaars prestatie. Ook De Hardloopwinkel draagt deze mening wanneer het gaat om de hardlopers/sters en hun hardloopprestaties. Of je nu een ultraloper bent of beginner, supersprinter of loop je gewoonweg omdat je je prettig wilt voelen, De Hardloopwinkel is er voor iedereen en elk niveau. Een goed schoenadvies is belangrijk voor elk type loper en met het aanwezige ruime assortiment in diverse prijs en functionaliteit niveaus tezamen met het advies van ons deskundige personeel , kunnen we iedereen helpen de hardloopsport op een zo prettig mogelijk manier te laten beleven.

De Hardloopwinkel Amsterdam werkt samen met sportfysiotherapeut Vladimir Lopes Cardozo die ook bij ons sportadvies geeft en wanneer nodig behandelingen kan verrichten. Ook zal er een sportmasseur, hardlooptherapeute en voedingsdeskundige nauw betrokken zijn bij deze nieuwe winkel. De winkel in Noordwijkerhout is een begrip in de regio. Deze winkel staat bekend als Sporthuis van Gerven. De winkel in Noordwijkerhout richt zich uiteraard op hardlopen maar heeft ook veel wandelschoenen in huis. Parkeren is hier gratis.

>