Training afgebroken…
Ik ben niet blij!

Sinds ik met hardlopen ben begonnen (eind 2003) is het volgens mij pas één keer eerder voorgekomen dat ik mijn training voortijdig heb beëindigd. Vanavond stond een duurloop van minimaal 60 minuten in D1 (Z2) op het programma.

Vol goede moed vertrokken richting Woubrugge. Ik was van plan een nieuwe, donkere route te volgen maar omdat het een maanloze avond was heb ik maar een bekend en redelijk verlicht pad gekozen. Ik bleef met lopen netjes op de hartslaggrens van H/D1 (151 bpm) maar dat was ook omdat ik mijn rechterenkel niet te veel wilde belasten… maar na 5,1 KM ben ik gestopt met hardlopen. Ik had het gevoel dat als ik nu door zou gaan met hardlopen ik mijn enkel zou gaan forceren.

Tja.. wat doe je dan.. juist, omdraaien en weer terug.. eerst nog in een rustig tempo terug maar na 10 minuten ben ik maar overgegaan op wandelen… en zo eindigde deze avond in een hardlooptraining van 38 minuten en een wandeling van 36 minuten…

Fijne Kerst

Ik heb besloten pas na de kerstdagen weer met hardlopen te starten. Ik wil mijn enkel nu eens goed de tijd geven om te herstellen… Tot die tijd dus geen verhaaltjes over trainingen op mijn blog.. wat wel.. ?? daar moet ik even over nadenken.. In ieder geval zaterdag de uitslag van de mini-quiz..

O ja, voor iedereen die zaterdag niet meer deze weblog leest.. Hele fijne Kerstdagen!!

>