Te lange training…

Een zeer rustig weekend… Gisteren waren John & Corine, vrienden van ons op bezoek en natuurlijk moet er even ge-Wii’d worden. Met zeer fanatieke bewegingen werd er getennist en gegolfd waarbij John zelfs een hole-in-one sloeg. Ongelooflijk, de hele buurt heeft John en mij horen schreeuwen. Was het nu maar een echt toernooi. Vaak worden er voor dat soort hoogstandjes een auto weggegeven… ik kon John niet meer aanbieden dan een biertje en een bak chips 😉Dit is niet John maar zijn hole in one zag er bijna hetzelfde uit

Vandaag op moederdag ook lekker relaxt. Eerst bij mijn ma & pa op bezoek en aan het eind van de middag kwamen mijn schoonouders bij ons eten. Eigenlijk gingen we te laat aan tafel wat misschien nog wel een probleem bij het lopen zou worden.

Om 21:00 uur vertrokken voor een loop van 70 minuten: 20min Z1 (130-140bpm), 30min Z2 (143-153bpm) en afsluitend weer 20min Z1. Op 3KM van mijn huis verstopte ik een half flesje Aquarius en liep mijn rondje verder richting de weilanden van Koudekerk. Onderweg kreeg ik al het vermoeden dat de gekozen route iets te lang zou worden en ik was inmiddels ook al te ver doorgelopen zodat omdraaien niet veel korter zou zijn dan de geplande route.

Toen de 70minuten training voorbij waren was ik nog zo’n 700 meter van het verstopte flesje af. Na een korte plas- en drinkpauze vervolgende ik de weg terug en gebruikte die 3KM als “junkmiles” om de chips van zaterdagavond en de kip met pesto (en het toetje, kaneelijs) er af te lopen.

De training ging lekker: 16,54KM, 1u35m gemid. tempo 5:45min/km, gemid. hartslag 144bpm (72%HR) en 1369kcal

Morgen: fietsen, zwemmen, picknikken. Veel plezier allemaal op jullie extra vrij dag.

>