205 in Linschoten… Een sterk nummer?

205, mijn startnummer in Linschoten bij de jaarlijkse Linschotenloop. Jaren geleden noemde een bekend Frans automerk 205 al “een sterk nummer” maar gaat het wel zo’n sterk nummer worden voor mij?


20091217-205.png
205 in Linschoten… wat gaat het worden?

De bedoeling was om in Spijkenisse een klein, blond, hyperactief en snel meisje voor 21KM te hazen en dan, 6 dagen daarna, te gaan knallen en mijn PR op de halve (1:26:25), gelopen, een half jaar geleden in Zwolle (1e vrouw bij de recreanten) aan te scherpen.

Het liep even allemaal anders.. zoals wel vaker met mijn plannen om het rustig aan te doen bij een wedstrijd…. wat is dat toch met mij?

Nu ben ik niet zo zeker over mijn tijd in Linschoten. Mijn doel is een tijd onder de 1:25 maar met een marathon van 3:21 uur in de benen? En wat te denken van het weer… in 2007 hadden we in Linschoten ook al aardig wat sneeuw en het ziet er naar uit dat a.s. zaterdag nog veel meer sneeuw zal gaan vallen. Als dat het geval is ga ik mijn diensten als haas weer aanbieden aan, ja, opnieuw een dame, sterker nog, twee dames. Patricia, ookwel RunningTriezz wil, net als Monique ook wel eens gehaasd worden naar een tijd onder de 2 uur op de halve. Na Monique’s geslaagde halve marathon onder de 2 uur in Geldrop zal zij zeker weer aanhaken bij Patricia.

Maar ladies… alleen als het parcours besneeuwd is en een PR er niet in zit…

Een ding is zeker: Linschoten wordt weer een ongelooflijk bloggerfeest!! Hou de witte shirtjes in de gaten want je komt vast een zeker meerdere hardlopende webloggers tegen.
De start van de halve is 13:30 uur. Om 12:45 uur verzamelen in sporthal de Vaart voor de groepsfoto!! (zeg het voort!)


20091217-johnans.png
John en Ans, voor alle hardloopfans

en.. na afloop zal er nog even nagefeest worden bij het leukste hardloopstel van Nederland: John en Ans de Boer in De Meern! Zie alle details hier

Linschoten 2009.. Dat wordt zeker weten genieten!!

>