Stressdag ? Ga lekker lopen!

Vandaag was het geen leuke dag op kantoor… normaal gesproken is de vrijdag een redelijk rustig dagje op de verkoop maar vandaag niet… continue telefoon in- en extern, veel vragen, problemen en gezeur. De druk liep dusdanig hoog op dat ik nogal uitviel tegen twee collega’s terwijl ik mij normaal gesproken best wel wat kan hebben… nou ja, misschien nog een beetje moe van drie weken dealershow. Gezien mijn stemmig vandaag had ik wel in onderstaand filmpje kunnen spelen:

niet zo'n beste dag bij JVC
<%media(20050923-badday.mpg|Klik hier om het fimpje te downloaden)%>

Nu werkt hardlopen goed als “ontstressmiddel”. Vandaag weer een lekkere (en snelle) duurloop. Misschien een beetje saai om te lezen maar het was weer het gebruikelijke rondje Alphen richting de A4, Leiderdorp in, de Stierenbrug over, linksaf Leiden uit en weer terug richting Alphen a/d Rijn. Ik heb besloten mijn duurloop pas na de 1/2 marathon van Amsterdam uit te breiden. Nu maar niet te veel risico nemen en mijn krachten sparen voor Amsterdam. De bedoeling is dat ik daar de tijd van mijn 1/2 marathon van Leiden moet gaan verbeteren.

Na anderhalf uur lopen vroegen twee jongens op de fiets of ik wilde stoppen en hen even kon helpen.. “Nou, zeg het maar jongens”.. of ik kon vertellen waar het Spookverlaat in Hazerswoude was.. nu stonden ze met hun fietsen wel voor het juiste fietspad maar daar wil je om 21:45 echt niet rijden..aardedonker richting het Spookverlaat… toepasselijke naam?? Ik heb ze maar even een stukje laten omfietsen waar wel genoeg lantaarnpalen staan..

Morgen een familiedag… ik ga met mijn gezinnetje naar Attractiepark Slagharen.. het is wel twee uur rijden maar ach.. de kids zullen zich vast wel vermaken. Met dank aan Alex en Lous voor de kaarten!

oh ja, nog even de cijfertjes: 23,8 KM in 2:08:19 (de snelste duurloop tot nu toe). 11,2 KM/u gemiddeld, 25 graden gemiddeld, 2098 kcal.

Zondag weer meer, tot dan!

>