In between show-run

Eindelijk weer een berichtje. De eerste week dealershow (ma/di/wo) zit er weer op. De afgelopen twee dagen was ik redelijk laat thuis (22:00 en 23:00) maar vanavond ben ik wat eerder vertrokken zodat ik nog een stukje kon lopen.

Weer leeg...

Normaal gesproken zou ik vanaf JVC naar huis lopen (ong. 13 KM) zoals bij de vorige dealershow maar die afstand is nu nog te veel voor mijn blessure.
In de regen reed ik naar huis.. niet echt hardloopweer dacht ik.. maar kom op.. bikkel.. door de waterstralen moet je heen.. thuis nog even met Miranda gekletst en daarna jasje aan en petje op.. rennen maar.

Na 10 minuutjes liep ik naast een man die ook de regen trotseerde. Ik sprak hem even aan en vroeg of hij zondag ook mee zou lopen.. hij antwoorde dat hij nog in training was en deze keer nog even oversloeg… hij liep wel lekker door… ben benieuwd of hij de reclame voor dit weblog achterop mijn rode jack kon lezen.. zo in het donker..

Bij vertrek viel mij al op dat het ledje op mijn footpod rood knipperde, teken dat dat batterij bijna leeg is.. dat merkte ik ook onderweg.. mijn snelheid ging naar 25 KM/u (Haile, pas maar op… wat zegt u? Polar meetfout.. oh…) en daarna was het gedaan met de snelheidsmeting.
De werkelijk gelopen afstand weet ik niet maar dat zal zo’n 8 KM zijn geweest. Totale looptijd 47 minuten, twee stops niet meergemeten.

Thuis een nieuwe AAA batterij in de footpod gestopt en voor de zekerheid ook maar de O-ring vervangen (houdt ‘m waterdicht)… ik heb ‘m immers alweer een jaar in gebruik.
Vrijdag weer een hardloopverhaaltje.. Die avond ga ik 10KM lopen in Z1. Na afloop de tijd van deze afstand en dan kunnen uw voorspellingen worden doorgegeven over mijn eindtijd a.s. zondag… voor de winnaar een klein prijsje.. maar daarover later meer!

Nu maar naar bedje.. morgen gaat de wekker weer om 6:45.. of het nou show is of niet..

>