Rustige zondag

Lekker rustig aan gedaan vandaag. Michelle ging om 14:00 weg om bij een vriendinnetje te logeren en wij hebben Wouter meegenomen naar het zwembad. Hij had het reuze naar zijn zin en terwijl Miranda een oogje in het zeil hield trok ik een paar therapeutische baantjes.

Mijn JVC Mac

Thuis gekomen even de laatste hand gelegd aan de DVD voor Sandra. Mijn PC is al vanaf 18:00 druk bezig met het verwerken (renderen) en het branden van de DVD. Ik had dat beter kunnen doen terwijl ik in bed lig want ik denk dat dat klusje minimaal 5 uur PC tijd in beslag neemt. Nu weet ik weer waarom ik zo weinig filmpjes monteer… mijn hardloopverhaaltje ben ik noodgedwongen maar aan het tikken op mijn Apple PowerBook…maar dat maak de Apple-fans weer blij (Danniëlle & Koen)

Vanavond weer mijn rustige loop van 6,5KM. Deze keer iets sneller dan vorige week maar wel maximaal 145 bpm. Het lopen ging wat beter en ik kon het vanavond af met twee keer een rek- en strekpauze ipv de gebruikelijke drie.
Na mijn tweede stop liep ik even rustig richting een geschikte plek om even strekken toen er een auto stopte en iemand iets naar mij riep. Ik verstond hem niet en vroeg wat er aan de hand was. Hij riep weer: “Ben jij Matthieu?” .. Om te antwoorden met -“Nee, sorry, RunningRonald.nl” ging mij iets te ver.. dan maar “Nee Sorry, wat dan?” -“Oh.. geeft niet.. we zijn iemand kwijt” -“Nou succes met zoeken dan maar” …

Ik vertrok voor mijn laatste stukje richting huis en een stemmetje in mij zei: “Het gaat lekker, plak er nog een kilometer aan” maar nee, ik heb mijn lesje wel geleerd en heb mij netjes aan het schema gehouden. Niet tegelijk versnellen en route verlengen!

Blijft de vraag: Wie is die Matthieu en waarom was hij vermist en wat zou hij daar doen in de verlaten polders van Alphen a/d Rijn… vragen die onbeantwoord zullen blijven..

>