Pittige interval en meer…

Gisteravond moest nog even de intervaltraining van dinsdag worden ingehaald. Eigenlijk wilde ik al niet meer naar buiten. Ondanks dat ik vrij was ben ik druk bezig geweest maar om 21:35 heb ik mijzelf een schop gegeven en ben mijn rondje gaan doen. Het was weer een pittige training en bijna niet te doen.. dat wil zeggen, in de tijd die er voor stond: Coach Rob wilde dat ik een uur zou lopen in een hartslag van 137-147 met daarin 12 x 1 minuten flink tempo en 3 minuten tussendoor herstellen.


Pittig
Ja, dit plaatje is al vaker gebruikt op dit blog

Even wat rekenwerk: Ik doe normaal 5 minuten rustig hardlopen richting een rek en strekpunt, daarna 10 minuten inlopen en dan de start van de training, 10 minuten uitlopen en afsluitend rustig aan naar huis. Dat gaat met deze training niet lukken. De intervaltraining zelf is al 48 minuten tel daar het in- en uitlopen bij op en je komt al dik over het uur.

Het rondje had ik dus maar wat vergroot… iets te enthousiast want pas om 23:00 uur was ik weer thuis. 15,5KM verder. Wel met de 12 x 1 min achter de kiezen..pfff.. pittig. 5:28min/km was het gemiddelde tempo, de 1 minuutjes gingen in 3:56min/km gemiddeld.


Dan, nog even iets anders: vaste lezers van dit weblog weten vast nog wel dat ik op 4 oktober 2006 een prijsje heb beloofd aan degene die het kenteken 01-RR-NL (of het Belgische kenteken RR-001) zou fotograferen. Nu, ruim 1,5 jaar later is het prijsje nog steeds niet uitgereikt maar gisteren zag ik toch bijna het juiste kenteken:


bijna het juiste kenteken
bijna de laatste, ipv de eerste uit de RR-NL reeks

Of de Peugeot 807 met het juiste kenteken ooit nog gespot wordt.. het blijft een vraagteken. Voorlopig doen we het maar met de leuke Duitse versie’s zoals deze Mazda die naast ons stond bij Movie Park Germany


Geil!
Gelukkig heeft Geil een andere betekenis in het Duits

>