Ik ga lopen en neem mee…
Zooltjes transport

Je kent ze misschien wel, die drinkgordels waaraan je van alles kunt vastmaken. Een tasje voor je sleutels, je MP3 speler, je telefoon, je PDA, GPS, Laptop en weet ik veel wat nog meer.
Ik weet zeker dat ze voor één ding geen opbergvakje hebben: Zooltjes.

Dus vanavond, op pad met mijn zooltjes, handig vastgemaakt (in bijpassende kleurtjes elastiekjes van Michelle) aan mijn drinkgordel. Ik weet zeker dat menig fietser die mij inhaalde zich heeft afgevraagd wat ik in hemelsnaam op mijn rug droeg… Nou ja, het is even niet anders.. moet de komende drie weken toch langzaam helemaal naar mijn koeprint zooltjes over.

De training vanavond was een ouderwets pittige: 50 minuten in Z1-2 (HF 146) en daarin 7 x 3 minuten in Z3-4 (voor het eerst van Rob richting de Z4) in een hartslag van 170. Tussen de intervallen ‘even’ 2 minuten dribbelen.

Na een warming up en 10 minuten inlopen heb ik mijn eerste interval van 3 minuten gelopen. Daarna zat de tijd voor mijn nieuwe zooltjes erop. Even gestopt bij een bankje, mijn Nikezooltjes weer teruggestopt en training hervat. De intervallen waren best zwaar, zeker bij een temperatuur van nog steeds 25 graden maar het was redelijk goed vol te houden. De twee minuten dribbeltijd was net genoeg om mijn hartslag weer in Z1-2 terug te krijgen om daarna weer richting Z3-4 te gassen. De 7 intervallen zijn gelopen met 12,9 KM/u gemiddeld.

De hele loop: 50 minuten: 9,9 KM, 802 Kcal. Gemiddelde hartslag: 160
Volgende loop, donderdag in Leiden. Ben benieuwd waar Esther mij heenbrengt.

>