Marathons

Nog even geduld


Nog even geduld

Nee, uw webmaster is niet ontvoerd door aliens of opgesloten door de dubieuze actiegroep “hardlopers sporen niet”.. nee, het is allemaal een beetje druk geweest afgelopen weekend. Een gezellige maar vooral leerzame 1e team-bijeenkomst van de Roparun, een korte training, het 40 jaar huwelijksfeestje van mijn schoonouders, beetje uitslapen, veel klussen in huis en een moeizame laatste duurloop (20km) als afsluiting op de voorbereidingen van de Purp marathon.

Maandagavond volgt een uitgebreid verslag van het afgelopen weekend… nog even geduld

>
Nog even geduld

Vandaag een drukke, vrije dag gehad waarin ik o.a. op stap ben geweest met Martine.


nog even wachten

Het verslag volgt maar eerst moet ik mijn PC weer helemaal tiptop krijgen na een uitbreiding van het werkgeheugen en de installatie van een nieuwe videokaart… het kost allemaal meer tijd dan gepland.

Ook Martine’s verslag laat nog even op zich wachten, zij is de verjaardag van haar vriendin Ingrid aan het vieren… van harte!!

… alles werkt weer inmiddels maar nu eerst slapen… morgen meer.

>
Nog even geduld

Klusjes, de stad in, nog een loopje, het jaaroverzicht schrijven en niet te vergeten de mini-quiz… het staat allemaal nog op het programma vandaag…


Geduld aub

Alle blogs heb ik gelukkig gisteravond al gelezen…

Nog even geduld.. vanavond (laat) echt meer

>
Nog even geduld

Vanavond vandaag loopt de countdown op de juiste starttijd


Klik-klak

Mijn starttijd, alsmede voor al die duizenden anderen zal 10:10 uur lokale tijd zijn. Dat is 16:10 Nederlandse tijd. De wintertijd in de USA loopt gelijkt met die in NL.

Meer (elke dag) om 16:10 uur!

>

5 Reactie's op: “Nog even geduld”

 • Tiny

  Dan reageer ik morgen pas;-)

  7 december 2008
 • John

  Kom op Ronald…wat is nu belangrijker? De Ropa-run, een 40-jarige bruiloft, klussen en een duurloop….of je schare fans die smachten naar nieuws.. 😉

  8 december 2008
 • koen

  Ik hoef niet alles te weten van het afgelopen weekend maar wel graag veel 🙂

  8 december 2008
 • Ronald

  @Tiny: is goed!

  @John: eh… tja, keuzes.. moeilijk..

  @Koen: Ik zal vanavond zoveel mogelijk in mijn verhaaltje schrijven… misschien ook wel over hoe we vaststonden bij de artiesteningang van ahoy, je niet de verkeerde roltrap moet nemen, de koffie daar lekker was, de 150 foto’s die ik gemaakt heb op het feest en er zelf maar op 1 of 2 sta, over alle zooi die ik van de zolder heb verwijderd, hoe ik legoblokjes van Wouter per ongeluk heb opgezogen en waarom het lopen niet zoals ik wilde… tevreden?

  8 december 2008
 • hans

  we w8en ..

  8 december 2008

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading...