Feestje, stukje verder en win Adidas prijzen

Vandaag is Michelle 8 geworden en ze viert haar verjaardag in goed gezelschap, Marathonhaas en kilometervreter M@urice is vandaag ook jarig.


Michelle 8
Michelle, vandaag een taart met 8 kaarsjes

Na een stukje taart en een bescheiden feestje, we hadden haar verjaardag immers al eerste Paasdag gevierd, ben ik naar buiten gegaan om weer een stukje verder te lopen. Deze keer 6,5KM met wat versnellingen op het einde. Het loopt allemaal nog wat onwennig, de rechterknie sputtert daardoor wat tegen en ja, die enkelbanden hé…

Men zegt dat je na een verzwikte enkel minder stevige banden hebt… ik heb juist het gevoel dat ze erg strak staan… nou ja, voorlopig maar rustig opbouwen.. Leiden is nog 51 dagen weg…

en.. voor wie de mail van LosseVeter.nl nog niet heeft ontvangen… win hardloopschoenen met een originele yell!


Yellbox
Is jouw originele Yell in Rotterdam een prijs waard?


Losseveter, inmiddels de populairste site in Atletiek Nederland, presenteert de Yellbox.

Verzin een slogan voor de Marathon Yellbox en win een paar Adidas schoenen

Over twee weken staat Rotterdam weer helemaal in het teken van hardlopen. Duizenden hardlopers gaan van start voor een reis over ruim 42 kilometer. Om de deelnemers een hart onder de riem te steken hebben wij op Losse Veter lanceerde de Marathon YellBox gelanceerd. Moedig onze nationale marathontoppers Koen Raymaekers en Luc Krotwaar aan op weg naar een mooie tijd of wellicht zelfs Olympische kwalificatie. Of verzin een motiverende slogan voor een van je collega-lopers. Doe mee en maak kans op een van de mooie prijzen. De meest originele inzending wordt beloond met een paar Adidas Supernova Cushion of Control. Ook voor de nummers 2 en 3 zijn er nog prijzen, te weten een Adidas sporttas en een Adidas rugzak. De keuze zal bepaald worden door een bekende atleet.

De spelregels zijn simpel. Mail je slogan naar losseveter@live.nl. Geef aan of je je naam eronder vermeld wilt hebben. Wij zullen deze vervolgens invoeren in de Marathon YellBox en is vervolgens op www.losseveter.nl te bekijken. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. De inzendtermijn sluit op vrijdag 11 april om 18:00. De prijswinnaars worden op zaterdag 12 april, de dag voor de Rotterdam Marathon, bekend gemaakt.

>