Sportswomen.nl

Op Sportwomen.nl staat te lezen:

Sportwomen

Eindelijk een blad over sport voor en door vrouwen! Vreemde combi? Wij vinden van niet! Laat die mannen maar passief op de bank zitten en kijken naar voetbal… SportsWomen.nl is het lijfblad van de actieve vrouw. Ga je een paar keer per week met veel genoegen naar de sportschool? Of benut je de mogelijkheden van het buitenterrein? Heb je van sport je hobby, beroep of life-style gemaakt? Dan is SportsWomen.nl het blad voor jou!

“Wat heb ik aan deze info?” zal de vrouwelijke bezoeker (of de man met een hoog oestrogeengehalte) van mijn weblog denken?

Nou, het tweede nummer van dit nieuwe sportblad heeft als titel: Running en als gasthoofdredacteurs werken mee: Ellen van Langen en Lornah Kiplagat: over zichzelf, ambities, hun sportieve loopbaan en hun idolen. Hardloopmode en schoenen. Verder ook een artikel over de marathon van Rotterdam

Sportswomen is verkrijgbaar bij meer dan 1200 sportwinkels, sportcentra en kiosk. Losse verkoop ¤ 3,49. Nummer 1 is overigens compleet en geheel gratis te downloaden van af de site.. mooie service van deze sportieve dames!

>