Even lekker rennen, ook tijdens een dealershow

Deze week en ook de komende twee weken zijn er de gebruikelijke dealerdagen bij JVC. In onze showroom worden de nieuwste, leukste en must-have JVC artikelen aan onze dealers getoond en verkocht. Deze showdagen (maandag, dinsdag en woensdag) zijn altijd lang. Ik hoef gelukkig niet tot het einde van de dag te blijven en vanavond had ik om 20:45 mijn werk af en kon dus lekker terug naar huis lopen.

Anti Fietser in de Rijn lampje

Even snel omgekleed en mijn sporttas bij mijn collega Raymond achtergelaten, die overigens even de helderheid van mijn nieuwe hardloopgadget ging observeren. Deze “safety strap” is nu toch wel echt nodig. Zeker in de donkere stukken die ik tijdens het lopen tegenkom. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik bijna door een fietser geschept wordt omdat hij/zij mij niet zag.. (zie ook 29-07-2005). Toen ik bij JVC het parkeerterrein verliet was het stil… veel auto’s voor het pand maar weinig dealers te zien.. Nee, zij keken niet naar het voetbal maar naar de raceprestaties van Christijan Albers die op een playstation in zijn eigen F1 bolide reed, compleet met JVC logo. Christijan is een aantal dagen bij JVC voor de bekende “meet and greet”.

Het rennen ging lekker behalve dat ik onderweg weer een lekker vliegje heb verorberd.. is er wel een onderzoek naar gedaan hoeveel vliegjes er tijdens het hardlopen in de mond van de renners verdwijnt en wat het effect daarvan op de lopers is?

Mijn eindtijd was in iedergeval stukken beter dan vorige week toen het zo heet was… nu 12,7 KM in 1:00.39. Helaas niet onder de 1 uur maar dat kom misschien volgende week wel goed. Nu 12,6 KM/u gemiddeld en daar ben ik tevreden mee… zolang de snelheid in Amsterdam maar wel boven de 13 km/u blijft.
Tijdens het uitlopen in mijn woonwijkje nog even gekletst met een buurman (en mijn weblog gepromoot) van een paar huizen verder op… hij kwam ook net terug van een behoorlijk stuk hardlopen, zo’n 20KM… toch wel grappig om te zien dat er veel renners hier in de buurt wonen.. in een straal van 100 meter rond mijn huis zijn er minstens 2 mannen en 3 vrouwen die ik regelmatig zie rennen.

Vrijdag weer intervaltraining en een verhaaltje

>