Bijna nachtloop

22:36 uur. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit later dat dit tijdstip ben begonnen aan een training. Het was weer een hectische dag op de dealershow. Hoop gezeur en gestress, orders verwerkt en emailtjes die beantwoord moesten worden… 22:00 uur thuis.. bluhhh.. het hoofd moest eerst leeg, zo kan ik niet slapen! Dus, schoentjes aan en naar buiten voor een uurtje door het Rijnhaven gebied van Alphen aan den Rijn.


22uur36
laat op pad

De Rijnhaven is een industrieterrein wat goed verlicht is dus geen kans op misstappen op de stoepranden. De route ging wel langs de gevangenis van onze stad maar als het goed is kunnen de zware jongens niet ontspannen. Om 23:38 uur weer thuis, 10,55KM, 5:54min/km, 854Kcal, 137bpm.


Bijna nachtloop
Langs de gevangenis, het kruisvormige gebouw linksonder

oh.. ja, ik ben ooit één keer eerder heel laat aan een loop begonnen, de Actimel Weerstandsloop 2007 om 02:00 uur, maar dat was een wedstrijd dus die telt niet mee als training. Nu we het toch over de weerstandsloop hebben: ik vroeg mij af of er een Actimel Weerstandsloop 2008 zou gaan plaatsen maar een mailtje naar de organisatie bracht het, teleurstellende, antwoord:

Beste Ronald, Hartelijk dank voor je interesse in de Actimel Weerstandsloop. In 2008 zal dit evenement helaas niet georganiseerd kunnen worden. Wij zijn wel aan het kijken of 2009 mogelijkheden biedt. Indien dit het geval is zullen wij zeker contact met je opnemen.

Jammer, ik had wel weer zin in een wedstrijdje tegen weer en wind in…

>