Bloggers/tweetup in Hotel Lumen – Marathon van Zwolle

Om een marathon succes te kunnen volbrengen moet alles kloppen op die dag. Voldoende getraind, je rust gepakt, goed gegeten, prima loopweer en een rustige voorbereiding. Dat laatste stukje gaan wij voor je regelen. Op de ochtend voor de marathon van Zwolle kun je je ontspannen voorbereiden.

Hotel Lumen - Het startpunt voor een goede voorbereiding aan de Zwolse Marathon

Hotel Lumen, het luxe 4 sterren hotel wat zich voor het PEC stadion bevind biedt een speciale service aan de bloggende/twitterende vrienden van de Zwolse Marathon. In de mooie lounge van het hotel kun je nog je hardloopvrienden/vriendinnen ontmoeten en succes wensen, een kopje koffie of thee nemen en je tas in het hotel achterlaten. Hotel Lumen heeft zelfs aangeboden dat, wie er gebruik van wil maken, na afloop even kan douchen. Een paar kamers van bekende Zwolle Marathon Runners zullen hiervoor een late uitcheck krijgen!

Kom dus op zondag 30 september tussen 09:15 en 10:15 uur naar de lounge van Hampshire Hotel Lumen aan het Stadionplein 20. Vanaf het hotel is het slechts twee minuten lopen naar de start en finish van de marathon (10:30 uur) in het PEC stadion (binnenring). Je kunt je vanaf 10:00 uur verzamelen aan de start.

Hotel Lumen, dank voor deze uitstekende service!

Nog even ontspannen voordat je aan de marathon begint

Wil je super uitgerust aan de start verschijnen maakt dan zeker gebruik van de speciale aanbieding. Als partner van Marathon Zwolle heeft Hotel Lumen het volgende arrangement bedacht voor deelnemers aan de Marathon van Zwolle:

– Overnachting in een comfortkamer
– Sportief ontbijt
– Heerlijk pastabuffet vol koolhydraten de avond voorafgaand aan de marathon

Meer info hierover lees je op deelnemers informatiepagina van de Marathon van Zwolle

Tot ziens bij de Marathon van Zwolle!

Han van den Berg
Kees van de Wetering
Ronald Meijer

>