Trainingen weer oppakken

Nu de 20 van Alphen weer is afgelopen en eigenlijk alleen nog een evalutie moet worden gemaakt krijg ik weer iets meer tijd om te bloggen. Ik ga weer proberen iets meer te schrijven dan 1 x per week alhoewel er altijd wel iets te doen is ‘s avonds. Het vier keer per week willen hardlopen probeer ik vast te houden. Woensdag is mijn vaste avond bij de Alphense Atletiek Vereniging en als dat niet lukt wil ik nog wel eens een maandag pakken.

Het schema van coach Rob Veer ga ik nu ook beter aanhouden, de afgelopen weken is dat er een beetje bij ingeschoten door alle werkzaamheden die de loop in Alphen met zich meebrachten. Afgelopen woensdag was mijn eerste loop na de strandmarathon en ik voelde mij goed. Niels, één van de snelste AAV36-RoadRunner’s 1 ging er flink vandoor op de baan en ik liep lekker met hem mee op de 1000’tjes. De rondjes gingen snel, heel snel maar toen ik dat ‘s avonds op twitter gooide kwam er een antwoord van Coach Rob hierop:
betrapt

Ik heb Rob beterschap beloofd. Gisteren een pittige training met intervallen in Z4 (hartslag 164-174) en morgen staat er weer een duurloop op het programma. Het eerst volgende ‘uitje’ wordt het trainingweekend van de RoadRunners 1 op zaterdag 26 en zondag 27 maart. Met een behoorlijk grote groep maken we de omgeving van Bakkum onveilig maken. Twee dagen lol en natuurlijk veel lopen. Ik zal alleen de zaterdag meedoen want op zondag is Michelle jarig. Het eerst volgende loopevenement wordt de Halve van Den Helder. Terwijl bijna iedereen in bij de Rotterdam Marathon is zoek ik het hoger op en reis af naar de kop van Noord Holland.. maar ik zal niet alleen zijn lijkt mij …. dus.. tot in Den Helder!

O ja, Harmke, de marathongirl uit Dubai MMS’te mij onderstaand bericht uit “Gulf News” met daarbij de opmerking dat ik de komende 70 jaar mijn leeftijd niet als excuus kon gebruiken om niet een marathon te lopen.. nou kom maar op met de volgende Harmke!!

113 jarige man loopt marathon in India

>