Een slechte generale…

Even een kort verhaaltje over de training van vanavond. Mijn clubmaatje Kees, tevens weblogger en actief op twitter onder de naam @redsoxrunner had, net als ik door andere afspraken onze baantraining van woensdag gemist. Kees stelde voor om vanavond even een rondje van een uurtje te lopen en bij te kletsen.. zo gezegd, zo gedaan.


20091210-redsox.jpg
Ben niet zo thuis in de honkbal wereld en als ik op RedSox Google
krijg ik dit plaatje… vreemd… nou ja, zondag gaan we in ieder geval wat Ass Kicken!


Een lekker rondje door Alphen, richting Ter Aar en weer terug. Kees vertelde van alles: over crossen op spikes, zijn diensttijd, zijn voorliefde voor honkbal en dan natuurlijk de Red Soxs en zijn High School jaar in de USA, vlak bij Boston. Ondertussen deed ik moeite om Kees bij te houden.. ja, u leest het goed… echt lekker liep het niet. Toch wat zenuwen voor het haaswerk voor zondag? De pannekoeken die zwaar op de maag liggen. Diverse pijntjes overal… ik weet het niet. Ik was in ieder geval blij dat we na een uur en 11,2KM verder weer bijna thuis waren.

Het was wel heel gezellig om even met Kees te lopen maar de training vergeten we maar snel…. morgenavond een leuke afsluiting van de week. Het Kerstdiner van mijn nieuwe Roparun-team, Tref & Co in een gezellige kroeg/eettent in Rotterdam – Overschie. Onder het genot van Spareribs en drank (non alcohol voor mij) nemen we even de Roparun plannen door… of zo.. geloof ik.. of toch niet.. nou ja.. zie wel of zo.. 🙂

>