van de St. Jorismars naar de 1/2 van Leiden

Vanavond een rustig loopje van 52 minuten (8,8KM) gedaan, de laatste voor de halve van Leiden, a.s. zondag. Die rustige loopjes gaan steeds beter qua hartslag, vanavond had ik een gemiddeld tempo van 6:00min/km met een hartslag van 131bpm (66%HR). Wel merk ik dat nu mijn linkerenkel bijna genezen is, mijn rechterenkel soms niet helemaal lekker aanvoelt.

Waarschijnlijk zijn het mijn zooltjes. Er staat inmiddels al weer ruim 1000KM op de teller sinds ik ze heb gekregen op 9 juli vorig jaar. Binnenkort maar weer eens bij Lafoot langsgaan.

Voor zondag zijn de weervoorspellingen een stuk gunstiger. Niet zo warm en wellicht een verfrissend buitje. Als het 16 graden of meer is zal ik mijn startnummer 833 op een singletje plaatsen, bij iets koelere temperaturen wordt het een shirtje met korte mouwen


833 Leiden
Niet te warm in Leiden aub

Mijn tegenstanders kunnen gerust zijn, ik ga niet op volle snelheid weg. De 1:32:01 van Linschoten zal niet verbroken worden. Mijn eindtijd zal ergens rond de 1:40-1:45 liggen. Frank en Aad zijn erbij, Rencapy ook, als ik mij niet vergis en het pacer-duo Mark en Running Hans zijn ook weer van de party. Zij gaan met de 4:00 uur ballonnen gaan lopen. Wie weet lopen we nog andere bekenden tegen het hardlooplijf in Leiden?
O ja, en Richard natuurlijk… Thanks Monique

Voordat het zover is wordt er de zaterdag ervoor eerst nog gemarcheerd. Michelle zit sindskort op de scouting (de Bevers Welpen van de Hollandse nachtegalen) en loopt dit weekend de Sint Jorismars (7,5KM) in Oegstgeest. Zelf ben ik helemaal niet bekend in de scoutingwereld maar de St. Jorismars schijnt al sinds 1946 een begrip te zijn… ik ga het allemaal zien en meemaken… verslag volgt.


St Jorismars
Op pad met de scouting

>