Batteries low en KiKaRun

De training van gisteravond kon niet doorgaan. Met twee collega’s en hebben hebben we, samen met een ex-collega nog een verlaat afscheidsetentje gehouden. Roy, de voormalige JVC’er is overgestapt naar Philips (hoe haal je het in je hoofd?!) maar bij JVC zijn we niet zo haatdragend en hebben even heerlijk en voor een een zeer schappelijke prijs gegeten bij Kwebbelen in de Leidse binnenstad.


Batterijen weer leeg
Yep, de Garmin weer vergeten uit te zetten

Vanavond dus maar de 75 minuten loop ingepland maar toen ik vertrok verscheen de melding “Batteries Low” op mijn Forerunner display. Ja, het was weer zover, ik heb de Forerunner aan laten staan op zijn “pc-houdertje”. Na 5 minuten lopen gaf mijn hardloopvriendje de brui eraan. Nu was het geen complexe loop maar een duurloopje in Z1 (130-140 hartslagen) dus dat kon ook wel op gevoel.

Na 12,5KM, nagemeten op afstandsmeten.nl was ik weer thuis wat een gemiddeld tempo van 6:00min/km zou betekenen. Mijn hartslag is niet boven de 140 uit gegaan want onderweg heb ik nog een paar keer mijn Garmin een aantal seconden aangezet zodat ik toch nog een beetje data heb kunnen opslaan.

Als je ook de melding “batteries low” in je display ziet, houdt er dan rekening mee dat je Forerunner minimaal 24 uur moet worden opgeladen. Haal ‘m dus niet van de lader af als je de melding krijgt dat het laden voltooid is. Bij gebruik van Sport Tracks 2.0 kun je, na het binnenhalen van je gegevens, de Forerunner automatisch laten uitschakelen. Hoe? Zie deze post.

Ter afsluiting nog wat nieuws van afdeling planning:


KiKaRun
10KM voor Kika

Miranda, hoofd-planning in Huize Meijer, heeft mij ‘toestemming’ gegeven om volgende week zondag de KiKaRun te gaan lopen (10KM). Een gezellige loop in Spaarnwoude voor een heel goed doel, nl. Kinderen Kankervrij. Kan ik eindelijk het JVC Running Team shirt aan!

Frederica is erbij en ik verwacht dat ook Rinus weer meeloopt. Wie is er nog meer bij?

>