Einde mini-quiz en duurloopje

Dit bericht begint met een teleurstellende mededeling voor alle mini-quiz-fans: Ik stop (in ieder geval dit jaar) met de mini-quiz. In de poll van 1 januari waren er 17 stemmen voor en 28 stemmen tegen het voortzetten van de wekelijkse quiz.


Quiz is niet meer

Ik twijfelde nog om de quiz één keer in de twee weken te houden maar een klassement bijhouden, prijsjes regelen en iedere keer weer een pakkende vraag voorbereiden kost erg veel tijd. Over prijsjes gesproken, de winnaressen van het 3e kwartaal, Julie en Ruth, zitten nog steeds op hun beloning te wachten. Begin oktober is er een behoorlijk prijzenpakket richting Brussel gegaan maar nooit daar aangekomen, ondanks de handtekening die TNT als “bewijs” heeft dat het afgeleverd is.

Een schadeclaim is nu in behandeling bij Tante Pos en ik wacht af tot zij de waarde van de inhoud vergoedt, daarna zal ik de nieuwe prijzen voor de dames persoonlijk, of via een bevriende BB (Belgische Blogger) overhandigen. De winnares van het vierde kwartaal van 2007, Erica, ontvangt binnenkort haar prijsjes via de pakketservice van JVC

Het kwis-element zal niet helemaal van dit blog verdwijnen. Ik beloof dat ik dit jaar nog wel één (of meer?) prijsjes ter beschikking zal stellen… blijf dus dit weblog volgen 🙂


Vanavond is er, na 4 weken, weer eens een duurloop gedaan. Het was even spannend hoe de spiertjes, enkel en andere kwetsbare lichaamsdelen het zouden houden maar alles is goed gedaan. Een ontspannen rondje door Koudekerk en Hazerswoude Rijndijk. Langs mijn oude basisschooltje, de Tweeklank, die in mijn tijd nog keurig de Onze Lieve Vrouwe van Banneux heette.


Rondje 0601
Rondje door de dorpen naast Alpen a/d Rijn

data van de loop: 15,20KM, 1:36 uur, 6:19 min/km (9,5KM/u) 136bpm (68%HR) en 1272 Kcal.

>