Getest – Tune Belt Sport Armband

Gisteravond was een normale training. 60 minuten in Z2 (hartslag 138-148) met wat versnellingen in de laatste 10 minuten, niks bijzonders.. of toch wel? Yep, de uitrusting was gisteravond iets anders. Om mijn rechterbovenarm zat de Tune Belt Sport Armband, model AB83.

De Tune Belt Sport Armband AB83 - hier met een HTC Desire

Soms wil je gewoon je telefoon bij je hebben en meestal prop ik die in mijn kontzak van mijn tight. Ik ben niet zo’n voorstander van dit soort ‘armsteunen’ maar deze Sport Armband zit comfortabel. Ik had na 5 minuten al niet meer door dat ik hem om had. Mijn Nokia N97 past er prima in. Je moet het even doorhebben hoe hij er aan de bovenkant wordt ingeschoven maar daarna kun je aan de slag, lopen dus. Het bedienen van je telefoon kun je gewoon doen op het transparante venster, prettig als je onderweg toch even wilt twitteren. Via de bovenkant is er ruimte genoeg voor de hoofdtelefoon aansluiting. De verstelbare zachte band kun je gebruiken voor een bovenarm omtrek van 22 tot 43 cm. Verlengstukken zijn los verkrijgbaar maar ik denk dat menig hardloper dat niet nodig heeft.

En dan de prijs, erg aantrekkelijk, via iPodhoes.nl betaal je slechts € 19,95 voor dit handige hulpmiddel. Op deze website vind je overigens genoeg opberg- en beschermsystemen voor vele smartphones, dus niet alleen voor de iPhone. Eén ding is zeker, de Tune Belt Sport Armband gaat dit weekend mee met de Roparun, wie weet wat er allemaal gebeurd… een tweede kans voor een unieke foto krijg je meestal niet meer!

>