Dinsdag vaartspel en nog meer lekkers

Het schema van mijn coach Rob Veer is eenvoudig: “nog een weekje zonder schema en rustig aan!”… maar wist natuurlijk ook niet dat mijn herstel van de Amsterdam Marathon zo soepel zou zijn. De training van vanavond heb ik daarom zelf maar verzonnen. Dinsdag is traditiegetrouw intervaldag en dat zou het dan ook worden. Geen vaste schema’s maar een lekkere fartlek ofwel vaartspel. Beetje versnellen hier en daar, tussen een aantal lantaarnpalen in, van de ene boomgroep naar de andere, langzaam versnellen naar een tunnelbak en dan volgas de bak weer uit.. het ging allemaal heerlijk ondanks de kou.

Buiten was het 4 graden en had mij al op winterse taferelen gekleed. Dikkere tight, mijn sexy (?) Nike Pro Vent long sleeve en handschoentjes. Na 2KM gingen de handschoenen alweer uit en de mouwtjes omhoog…. hoezo koud?? Data: 11,3KM, 1:01 uur, 5:19min/km gemiddeld, 11,3km/u. De versnellingen gingen gemiddeld naar 18km/u, max.snelheid: 20,5km/u.


Nespresso, mmm
Heerlijke espresso

Nog meer lekkers: sinds dit weekend kan ik heerlijk genieten van een echte espresso. Ik hou niet van cappuccino, melk en koffie is niet aan mij besteed maar een heerlijke, sterke espresso, daar word ik helemaal blij van. Al eerder liep ik met het idee om een Nespresso (what else?) aan te schaffen maar na een aantal heerlijke espresso’s vorige week thuis bij de snelste hardloopster van de haarlemmermeer was ik om. 9 smaken espresso, waarvan 2 caffeinevrij.. ik ben er nog niet uit welke het lekkerste is… mocht je in de buurt zijn, bel zeker even aan om een Nespresso mee te drinken!

>